Halkın öfkesi ve İncil üzerinde sörf yapmak!

Bütün dünya, koronavirüsü bıraktı, ABD'de polisin, diziyle Floyd adlı bir siyahın boynuna 10 dakika kadar baskı yapması sonucu boğulması veya resmi rapora göre "ani kalp krizi" geçirerek ölmesine tepkiyle başlayan olayları anlamaya çalışıyor.

ABD Başkanı Trump, siyah vatandaşlarının kalbini kazanacak sözler söylemek yerine, yangına benzinle gitti! Trump, bir kilise önünde İncil ile fotoğraf çektirmek ihtiyacı hissetti ve valiler protestocuların üzerine gitmezse, orduyu görevlendireceğini söyledi.

***

Trump'ın bir mesaj olarak İncil'i eline alması, "din istismarı" olarak yorumlandı. Türkiye'de de sosyal medyada "Biz bu fotoğrafı sanki bir yerlerden hatırlıyoruz" yorumlarına yol açtı.

Peki ya ABD'de bazı güçler, koronavirüs krizi ile başlayan dijitalleşme girdabının, bütün dillerle birlikte dinleri de bu arada Hıristiyanlığı da yok etmeye çalıştığını düşünüyorlarsa…

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
"Darbeyi sadece FETÖ mü yaptı?" 04 Şubat 2021 | 3.095 Okunma Demir alma günü gelmişse iktidardan! 03 Şubat 2021 | 1.559 Okunma Yangın topu ve antikor bombası! 02 Şubat 2021 | 3.092 Okunma Bu bir Kenan Evren modelidir! 01 Şubat 2021 | 879 Okunma Sadece Türk-İslâm Dünyası mı aşılanıyor? 30 Ocak 2021 | 881 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar