"Halk parasını geri almalı!"

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Türk Hava Kurumu'nun yangın söndürme uçaklarının İzmir'deki orman yangınlarında neden kullanılmadığını soran gazetecilere "Kim uçmak istiyorsa uçsun...

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Türk Hava Kurumu'nun yangın söndürme uçaklarının İzmir'deki orman yangınlarında neden kullanılmadığını soran gazetecilere "Kim uçmak istiyorsa uçsun bunlarla. THK uçakları işimize yaramıyor, almak zorunda değiliz. Ne yazık ki THK siyasetin oyuncağı olmuş konumdadır. Ana muhalefet partisiyle birlikte hareket ediyor." dedi, biliyorsunuz.

Türk Hava Kurumu ise şöyle bir açıklama yaptı:

"Türk Hava Kurumu, Dalaman'daki orman yangınını büyük bir üzüntüyle takip etmiştir.

THK Genel Başkanı Sayın A. Bertan Nogaylaroğlu'nun talimatıyla Ankara Türkkuşu tesislerimiz ve İzmir'in Menderes ilçesinde konuşlu 2 adet CL-215 uçağı yangına müdahale etmek üzere sabah erken saatlerde hazır hale getirilmiş, motorlar çalıştırılmıştır. Yetkililere hazır olduğumuz bildirilmiştir. Yangının kontrol altında olduğu bilgisiyle normal duruma dönülmüştür.

THK, sadece Türkiye değil yurt dışında da orman yangınlarına karşı mücadele etmiş, 2 binin üzerinde yangına başarıyla müdahale gerçekleştirmiştir.

36 bin saatlik uçuş tecrübesi olan THK Ateş Kuşları her zaman milletimizin bize yüklediği sorumluluk gereği hiç bir karşılık gözetmeksizin, milli bir şuurla vazifeye hazırdır ve hazır olacaktır.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
"Darbeyi sadece FETÖ mü yaptı?" 04 Şubat 2021 | 3.097 Okunma Demir alma günü gelmişse iktidardan! 03 Şubat 2021 | 1.560 Okunma Yangın topu ve antikor bombası! 02 Şubat 2021 | 3.094 Okunma Bu bir Kenan Evren modelidir! 01 Şubat 2021 | 879 Okunma Sadece Türk-İslâm Dünyası mı aşılanıyor? 30 Ocak 2021 | 881 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar