Halk, deli gömleğini nasıl çıkaracak?

Amerikan İlerleme Merkezi adlı düşünce kuruluşu, "Türkiye'nin Değişen Medya Manzarası" başlıklı bir rapor yayınladı."ABD'nin Değişin Manzarası" diye rapor yayınlamıyorlar; Amerikan medyasını da hiçbir şekilde incelemeye almıyorlar!

Varsa yoksa Türkiye!

Rapora göre "Türkiye'de medyaya duyulan güvensizliğin derin boyutlarda artması, buna bağlı olarak Türk halkının haberlere sosyal medyadan ulaşma eğilimine girmesi, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın medyayı denetimi altına alma çabalarına balta vuruyor. Bu durum Erdoğan'ın oylarını da azaltabilir..."

Raporun yazarlarından Max Hoffman, Türkiye'nin siyasi yelpazenin tüm kesimlerinin güvenini kazanan hiçbir medya kuruluşuna sahip olmadığını kaydetti. Hoffman, bu durumun sivil tartışmalarda ortak zemin yaratılmasını imkânsız hale getirdiği değerlendirmesinde bulundu.

***

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
"Darbeyi sadece FETÖ mü yaptı?" 04 Şubat 2021 | 3.097 Okunma Demir alma günü gelmişse iktidardan! 03 Şubat 2021 | 1.559 Okunma Yangın topu ve antikor bombası! 02 Şubat 2021 | 3.092 Okunma Bu bir Kenan Evren modelidir! 01 Şubat 2021 | 879 Okunma Sadece Türk-İslâm Dünyası mı aşılanıyor? 30 Ocak 2021 | 881 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar