Fransa'ya karşı sürüye kurt çağırma politikası!

Fransa devletinin, Cumhurbaşkanı Macron düzeyinde "düşünce özgürlüğü" kavramına sığınarak, Müslümanların inançlarına hakaret edilmesini savunması, sıradan bir eylem değildir.

Fransa devletinin, Cumhurbaşkanı Macron düzeyinde "düşünce özgürlüğü" kavramına sığınarak, Müslümanların inançlarına hakaret edilmesini savunması, sıradan bir eylem değildir. Bu tür kışkırtıcı yayınlar, dünya çağında bir organizasyonun devamıdır ve başta Türkiye olmak üzere İslam dünyasına operasyondur.

Bu çirkin tutuma tepki olarak, Paris'te bir okulda, söz konusu iğrenç karikatürleri öğrencilerine gösteren bir öğretmenin başı kesilerek öldürülmesi, yine Nice'te bir kilise yakınlarında aynı yöntemlerle yani baş kesmek suretiyle cinayetler işlenmesi de operasyonun parçası olabilir. Almanya'nın da böyle olaylar yaşanırken bir yolsuzluk araştırması bahanesiyle camiye operasyon düzenlemesi manidardır.

***

İğrenç karikatürleri yayınlayan "Charlie Hebdo" dergisi, "El Kaide" tarafından saldırıya uğramış, olayda 12 kişi can vermişti. El Kaide denilince orada durmak gerekir. Zira bu örgüt adı, Batılı istihbarat servislerinin kullandığı bir markadır! Bu tespit, merhum Mahir Kaynak'a aittir.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
"Darbeyi sadece FETÖ mü yaptı?" 04 Şubat 2021 | 3.094 Okunma Demir alma günü gelmişse iktidardan! 03 Şubat 2021 | 1.559 Okunma Yangın topu ve antikor bombası! 02 Şubat 2021 | 3.092 Okunma Bu bir Kenan Evren modelidir! 01 Şubat 2021 | 879 Okunma Sadece Türk-İslâm Dünyası mı aşılanıyor? 30 Ocak 2021 | 881 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar