Erdoğan, Trump'ı neden dinliyor?

Yandaş medya, rakibi Biden'ı eleştirmek amacıyla FOX News'e konuşan Trump'ın sözlerinden "Erdoğan gibi yabancı liderler birinci sınıf satranç oyuncusu, zehir gibi insanlar. Ben onların hepsini tanıyorum, hepsiyle işleri...

Yandaş medya, rakibi Biden'ı eleştirmek amacıyla FOX News'e konuşan Trump'ın sözlerinden "Erdoğan gibi yabancı liderler birinci sınıf satranç oyuncusu, zehir gibi insanlar. Ben onların hepsini tanıyorum, hepsiyle işleri iyi götürüyoruz. Türkiye'den Erdoğan… Hepsi… Onlarla başa çıkabilecek zihinsel kapasiteden yoksun bir ABD Başkanı olmamalı." sözlerini öne çıkardı.

Oysa konuşmanın devamı, Türkiye açısından hazindi!

Trump, "Geçen hafta dünya liderleri benden Erdoğan'ı bir aramamı rica etti. 'Neden?' diye sordum. Dediler ki 'O bir tek seni dinler, bizi dinlemiyor...'Bu ABD yüzünden mi?' diye sordum. 'Hayır. Senin yüzünden, senin kişiliğin yüzünden… Dinleyeceği tek kişi sensin. Çünkü o kişilik bir tek sende var. Onunla anlaşabiliyorsun.' dediler. Ve biliyor musunuz, bunu herkesin ortasında söylemek istemiyorum, ama bu doğru. Ben onunla anlaşabiliyorum. Beni dinliyor." dedi.

Trump'ın 'dünya liderleri' dediği, herhalde Avrupa'nın önde gelen ülkelerinin başbakanları olsa gerek…

Şimdi bu açıklamaya göre, Tayyip Erdoğan, Avrupa liderlerinin dediğini yapmıyor ama hep birlikte Trump'ı araya sokuyorlar ve Erdoğan, Trump'ı dinliyor!

Bu sözlerden kimse alınmadı mı?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
"Darbeyi sadece FETÖ mü yaptı?" 04 Şubat 2021 | 3.092 Okunma Demir alma günü gelmişse iktidardan! 03 Şubat 2021 | 1.555 Okunma Yangın topu ve antikor bombası! 02 Şubat 2021 | 3.088 Okunma Bu bir Kenan Evren modelidir! 01 Şubat 2021 | 878 Okunma Sadece Türk-İslâm Dünyası mı aşılanıyor? 30 Ocak 2021 | 880 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar