Erdoğan, neyi felaket olarak görüyor?

Tayyip Erdoğan, Sancaktepe konuşmasında "Biz birbirimizi kırmayacağız, birbirimize asla kem gözle bakmayacağız. birbirimizi Allah için seveceğiz, makam, mevki, para pul için değil, sadece Allah için" dedi ama...

Cumhurbaşkanı olarak, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu'na hangi gözle baktığını söylerken kendisiyle çelişkiye düştü.

Erdoğan, İmamoğlu için "Bu yalancılara, dolancılara İstanbul'u teslim edemeyiz. Belediye başkanlığı ve siyaset her şeyden önce ahlak gerektirir, doğruluk gerektirir, tutarlılık gerektirir, saygı gerektirir, sevgi gerektirir. Bu kişide sözünü ettiğim vasıfların hiçbiri yoktur. Daha aday sıfatı taşırken bunca alengirli işe bulaşan, bunca yalan söyleyen, bırakınız bizi, tüm İstanbul'u, tüm milleti kandırmaya çalışan, önüne gelene söven, hakaret eden CHP adayı acaba yarın o koltuğa oturduğunda neler yapar? Allah İstanbul'u böyle bir felaketten korusun diyorum" ifadelerini kullandı.

Ekrem İmamoğlu'nu da Allah için sevmek gerekmez mi? Üstelik o artık CHP adayı değil, milletin adayı… Ayrıca, Erdoğan, Kadir Topbaş ve Melih Gökçek'i neden istifa ettirdi? Hangi vasıfları yoktu?

***

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
"Darbeyi sadece FETÖ mü yaptı?" 04 Şubat 2021 | 3.092 Okunma Demir alma günü gelmişse iktidardan! 03 Şubat 2021 | 1.555 Okunma Yangın topu ve antikor bombası! 02 Şubat 2021 | 3.088 Okunma Bu bir Kenan Evren modelidir! 01 Şubat 2021 | 878 Okunma Sadece Türk-İslâm Dünyası mı aşılanıyor? 30 Ocak 2021 | 880 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar