Erdoğan, kime hayat hakkı tanımayacak?

Tayyip Erdoğan, "önümüzdeki günlerde" kendisine ve Türkiye'ye yönelik ciddi saldırılar bekliyor. Bunun işaret fişeği olarak da Londra'da ışıklı reklâm gösterisinde hedef alınmasını...

Tayyip Erdoğan, "önümüzdeki günlerde" kendisine ve Türkiye'ye yönelik ciddi saldırılar bekliyor. Bunun işaret fişeği olarak da Londra'da ışıklı reklâm gösterisinde hedef alınmasını görüyor.

Erdoğan, konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı:

"İngiltere'de bir ışıklı reklamla benim akademisyenleri öldürdüğümden bahsediyorlar... Neredeyse bu akademisyen, hiç böyle bir şeyi ben kendim bile görmedim, duymadım bilmiyorum ama dünya zalim hainlerle dolu. Biz de diyoruz ki evet ne söyleyeceğimizi biliyorsunuz; zalimler için yaşasın cehennem."

***

Gerçekten de Londra gibi dünyanın parası ve altınının yönlendirildiği bir şehirde Türkiye Cumhurbaşkanı'nın kişisel olarak hedef alınması, daha büyük hazırlıkların işareti olabilir. Zaten Amerika'da da Tayyip Erdoğan aleyhinde fakat ABD'nin IŞİD örgütü üzerinden işlediği suçları Türkiye'ye yıkan bir mantıkla açıklamalar yapılıyor. Amerikan askerleri adına yayın yapan bir Twitter hesabından, Türkiye'nin Fırat'ın doğusuna IŞİD'i yerleştirmek istediği gibi garip bir iddia sürekli gündemde tutulmaya çalışılıyor.

Türkiye, Suriye ve Venezuela'da ABD politikalarına aykırı davranmak zorunda. Fırat'ın doğusunda bir Amerikan devletçiğine izin vermek, Türkiye'ye ihanet olur! Venezuela ise altınlarını Türkiye'ye emanet etmiş bir ülkedir. Türkiye emanete ihanet edemez!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
"Darbeyi sadece FETÖ mü yaptı?" 04 Şubat 2021 | 3.097 Okunma Demir alma günü gelmişse iktidardan! 03 Şubat 2021 | 1.559 Okunma Yangın topu ve antikor bombası! 02 Şubat 2021 | 3.092 Okunma Bu bir Kenan Evren modelidir! 01 Şubat 2021 | 879 Okunma Sadece Türk-İslâm Dünyası mı aşılanıyor? 30 Ocak 2021 | 881 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar