En büyük doğal kaynağı açıklıyorum!

Tayyip Erdoğan, "Bir asır önce nasıl millet olarak Sevr'i yırtıp atmışsak bugün de Doğu Akdeniz'de dayatılmak istenen Sevr'e boyun eğmeyeceğiz" dedi ve cuma günü yani bugün verecekleri müjde ile Türkiye'de...

Tayyip Erdoğan, "Bir asır önce nasıl millet olarak Sevr'i yırtıp atmışsak bugün de Doğu Akdeniz'de dayatılmak istenen Sevr'e boyun eğmeyeceğiz" dedi ve cuma günü yani bugün verecekleri müjde ile Türkiye'de yeni bir dönemin açılacağını söyledi.

Açıklamanın ardından Bloomberg News, Türkiye'nin Karadeniz'de doğal gaz keşfettiğini duyurdu.

Müjdenin ne olduğunu bildiği anlaşılan Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak ise "Hakikaten Türkiye için bir eksen değişikliği, değişim ve dönüşüm noktasında önemli bir süreç olacak, önemli bir haber olacak.." dedi.

***

Doğalgaz, petrol veya altın madeni bulmak "yeni bir dönem" başlatmaz veya "eksen değişikliği"ne yol açmaz, değişim, dönüşüme de sebep olmaz… Sadece, ekonomik krizin atlatılmasına katkısı olur.

"Eksen değişikliği"ne giderek "yeni bir dönem" başlatmak ise bir kişinin iki dudağı arasından çıkan sözle mümkün olamaz. Bir ülke, parlamentosu tatildeyken eksen değişikliğine gidebilir mi? Parlamentodan veya milletin onayından geçmeyen bir kararla "Çin'e liman verdim. Eksen değişikliği yaptım, oldu da bitti maşallah" diyemezsiniz. Derseniz, inandırıcı olamazsınız.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
"Darbeyi sadece FETÖ mü yaptı?" 04 Şubat 2021 | 3.097 Okunma Demir alma günü gelmişse iktidardan! 03 Şubat 2021 | 1.559 Okunma Yangın topu ve antikor bombası! 02 Şubat 2021 | 3.092 Okunma Bu bir Kenan Evren modelidir! 01 Şubat 2021 | 879 Okunma Sadece Türk-İslâm Dünyası mı aşılanıyor? 30 Ocak 2021 | 881 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar