Elon Musk: Virüste son derece düzmece bir şeyler oluyor!"

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Maske, yakın zamanda hayatımızdan çıkmış olacak. COVID-19 aşı çalışmalarında büyük ilerlemeler var. Sonucu bekleyelim." dedi. Koca'nın, "büyük ilerlemeler...

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Maske, yakın zamanda hayatımızdan çıkmış olacak. COVID-19 aşı çalışmalarında büyük ilerlemeler var. Sonucu bekleyelim." dedi.

Koca'nın, "büyük ilerlemeler var"dan kastı, yerli aşılarla ilgili midir yoksa Almanya'daki BioNTech şirketinin CEO'su Uğur Şahin'in bulduğu iddia edilen aşı mıdır o belli değil.

***

Uğur Şahin, aşının korona virüs salgınını bitireceğinden emin olduğunu söyledi. Şahin, aşının "birden fazla şekilde" korona virüse saldırdığını söyledi:

"Aşı, Covid-19'un hücrelerimize girişini engelliyor. Ama virüs bir şekilde girmiş bile olsa, o zaman da hücreleri virüsün kafasına vurup ortadan kaldırıyor. Bağışıklık sistemini bu iki savunma hareketini yapacak şekilde çok iyi eğittik. Artık biliyoruz ki virüs bu mekanizmalara karşı kendisini savunamaz."

Bu açıklamadan, aşının akıllı moleküllerden oluştuğu anlaşılıyor. Peki RNA diziliminde, Covid-19'dan sonra aşının yapacağı değişikliğin uzun vadede nasıl sonuçlara yol açacağını biliyor muyuz? Veya kim biliyor?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
"Darbeyi sadece FETÖ mü yaptı?" 04 Şubat 2021 | 3.097 Okunma Demir alma günü gelmişse iktidardan! 03 Şubat 2021 | 1.560 Okunma Yangın topu ve antikor bombası! 02 Şubat 2021 | 3.094 Okunma Bu bir Kenan Evren modelidir! 01 Şubat 2021 | 879 Okunma Sadece Türk-İslâm Dünyası mı aşılanıyor? 30 Ocak 2021 | 881 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar