Ekseni kayan biz değiliz!

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Türkiye'nin eksenini Batıdaki herhangi bir ülkenin başkentinde görenler, Türkiye milli bir politika ürettiği zaman bunu eksen kayması olarak ifade ederler." dedi.

Tespit doğrudur ama bu cümleden Türkiye'yi yöneten siyasi kadronun her zaman milli bir politika üretmediği sonucu da çıkmaktadır.

"Türkiye milli bir politika ürettiği zaman" ne anlama gelir? Bir ülkeyi yönetenlerin daimi görevi her zaman milli politika üretmektir, arada sırada değil…

***

Diğer taraftan Doğu Perinçek, "eksen" konusu ile ilgili olarak "Kimisi, CHP üzerinden Atlantik sistemine teslim olmuş CHP kuyrukçusu sözde Atatürkçüdür. Kimisi, İyi Parti üzerinden Atlantik sistemine bağlanan sözde Milliyetçidir. Yeniçağ gazetesinin köşelerini bunlar işgal etmiştir. Kimisi, PKK'ya bağlanarak Atlantik hizmetine giren sahte Solcudur. Oda TVgibi organlar da Türk Ordusunu ve Vatan Partisi'ni hedef alan her psikolojik harekâtta görev alarak bunların güdümüne dahil olmuştur. Hatta bunlara Vatan Partisi'nde bile rastlanıyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
"Darbeyi sadece FETÖ mü yaptı?" 04 Şubat 2021 | 3.092 Okunma Demir alma günü gelmişse iktidardan! 03 Şubat 2021 | 1.555 Okunma Yangın topu ve antikor bombası! 02 Şubat 2021 | 3.088 Okunma Bu bir Kenan Evren modelidir! 01 Şubat 2021 | 878 Okunma Sadece Türk-İslâm Dünyası mı aşılanıyor? 30 Ocak 2021 | 880 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar