Dünya Sağlık Örgütü yine suçüstü yakalandı!

Dünya Sağlık Örgütü, güvenilir bir kurum olmadığını gösteren hatalar yapıyor. Mesela DSÖ, korona virüs tedavisinde kullanılan “remdesivir” adlı antiviral ilacın ilk tam kapasiteli klinik...

Dünya Sağlık Örgütü, güvenilir bir kurum olmadığını gösteren hatalar yapıyor. Mesela DSÖ, korona virüs tedavisinde kullanılan “remdesivir” adlı antiviral ilacın ilk tam kapasiteli klinik denemelerinin başarısızlıkla sonuçlandığına dair bir rapor, kamuya açık klinik denemeler veri tabanında yayımlandı, sonra da yayından kaldırırıldı!

Yayınlanan raporda Çin'de 237 hastayla yapılan denemede ilacın hastalara faydası olmadığı ve kan dolaşımı sistemindeki patojenlerin varlığını azaltmadığı belirtiliyordu.

İlacın üreticisi Amerikan Gilead Sciences şirketi ise yapılan çalışmanın sonuçlarının yanlış aktarıldığını savununca Dünya Sağlık Örgütü, “yanlışlıkla yayımlandı” diyerek raporu yayından kaldırdı.

İlaç Türkiye’de de kullanılıyor…

Şimdi bu durumda Dünya Sağlık Örgütü’nü güçlü ilâç şirketlerinin etkilediği bir defa daha ortaya çıkmış oluyor.

***

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
"Darbeyi sadece FETÖ mü yaptı?" 04 Şubat 2021 | 3.092 Okunma Demir alma günü gelmişse iktidardan! 03 Şubat 2021 | 1.555 Okunma Yangın topu ve antikor bombası! 02 Şubat 2021 | 3.088 Okunma Bu bir Kenan Evren modelidir! 01 Şubat 2021 | 878 Okunma Sadece Türk-İslâm Dünyası mı aşılanıyor? 30 Ocak 2021 | 880 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar