"Devlet kanseri" "Metastaz" yaparsa!

İki Barış, yani Barış Pehlivan ve Barış Terkoğlu'nun "Metastaz" kitabının çıkışına denk gelen güzel bir gelişme var.Selçuk Üniversitesi bünyesinde oluşturulan araştırma ekibi...

İki Barış, yani Barış Pehlivan ve Barış Terkoğlu'nun "Metastaz" kitabının çıkışına denk gelen güzel bir gelişme var.

Selçuk Üniversitesi bünyesinde oluşturulan araştırma ekibi tarafından, kanser teşhisi üzerine hızlı sonuç veren yeni bir yöntem geliştirildi.

Araştırma ekibinin lideri, Fen Fakültesi Fizik Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hamdi Şükür Kılıç, "Geliştirilen teknikle hasta vücudunda herhangi bir kesiye sebebiyet vermeden, kanamanın gerçekleşmesine sebep olmadan, hastadan parça almadan, akciğer, böbrek, karaciğer, göğüs ve ana damarlar gibi hassas organlarda yaralanmaya sebebiyet vermeden teşhis yapılabilecek." müjdesini verdi.

***

"Metastaz"ı okurken ilk seksen sayfadan sonra bunaldım! Oysa kitabın üslubu ve yazım tekniği çok iyi. Fakat FETÖ'den sonra yargı makamlarını işgal edenlerin durumunu o kadar net göstermişler ki içimde derin bir acı hissettim. Evet, kendi gözlemlerimden de hastalığın boyutlarını biliyordum ama kitapta, yargının peti yani bilgisayarlı tomografisi çekilmiş adeta!

"FETÖ tasfiye ediliyor" denilirken, yargının kimlere teslim edildiğini belgeleriyle anlatıyor, iki genç gazeteci...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
"Darbeyi sadece FETÖ mü yaptı?" 04 Şubat 2021 | 3.097 Okunma Demir alma günü gelmişse iktidardan! 03 Şubat 2021 | 1.560 Okunma Yangın topu ve antikor bombası! 02 Şubat 2021 | 3.094 Okunma Bu bir Kenan Evren modelidir! 01 Şubat 2021 | 879 Okunma Sadece Türk-İslâm Dünyası mı aşılanıyor? 30 Ocak 2021 | 881 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar