Depolanmış aşılar mı var?

Hani sık sık Dünya Sağlık Örgütü'nün, epidemiyoloji birimi direktörü Profesör Ulrich Keil'in "Domuz gribi salgını, ilaç üreticilerinin kârlarını artırmak için bu şirketlerle ortak...

Hani sık sık Dünya Sağlık Örgütü'nün, epidemiyoloji birimi direktörü Profesör Ulrich Keil'in "Domuz gribi salgını, ilaç üreticilerinin kârlarını artırmak için bu şirketlerle ortak olarak üretilen bir korku kampanyasıydı" sözlerini hatırlatıyorum ya, aynı kişinin koronavirüs salgını hakkında ne düşündüğü de önemli değil mi? 

Keil ile Ralf Wurzbacher konuştu ve röportaj, 4 Mayıs 2020'de NachDenkenSeiten adlı sitede yayınlandı. 

***

Keil, özetle şu tespitleri yaptı:

*Gelişmeler, koronavirüslerin geçmişteki doğal davranışlarından edindiğimiz tarihsel verilerle örtüşüyor. Çeşitli çalışmalar, enfeksiyon zirvesinin, Ocak ve Şubat ayları boyunca sürdüğünü göstermiştir. Mart ayının sonuna kadar, sayılar zaten önemli ölçüde azalıyor ve virüsün yayılması Nisan ayı sonunda ve Mayıs ayı başında bitiyor. Genetiği değişmiş bir korona virüsün gelecek sonbaharda veya kışta geri gelmesi mümkündür. Korona virüsleri de dahil olmak üzere çeşitli grip virüslerinin mevsimselliği kanıtlanmıştır.

*Tabii ki bu virüs yenidir ve önceki patojenlerin bir mutasyonudur. Ancak virüslerin mutasyonu oldukça yaygındır ve her yıl influenzaya karşı yeni bir aşı geliştirmemizin nedeni de bu. Aşı bu sebeple her durumda işe yaramaz.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
"Darbeyi sadece FETÖ mü yaptı?" 04 Şubat 2021 | 3.092 Okunma Demir alma günü gelmişse iktidardan! 03 Şubat 2021 | 1.556 Okunma Yangın topu ve antikor bombası! 02 Şubat 2021 | 3.088 Okunma Bu bir Kenan Evren modelidir! 01 Şubat 2021 | 878 Okunma Sadece Türk-İslâm Dünyası mı aşılanıyor? 30 Ocak 2021 | 880 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar