CHP değil CEHAPE ile gölge boksu yapmak!

"AK Parti Genel Başkanı" Tayyip Erdoğan, partisinin Denizli, Mersin, Uşak 7. olağan il kongrelerine canlı bağlantıyla katıldı ve sanki yarın seçim varmış gibi konuştu.Erdoğan, konuşmasında, "İster...

"AK Parti Genel Başkanı" Tayyip Erdoğan, partisinin Denizli, Mersin, Uşak 7. olağan il kongrelerine canlı bağlantıyla katıldı ve sanki yarın seçim varmış gibi konuştu.

Erdoğan, konuşmasında, "İster görevlerine devam etsinler, ister yeni vazife üstlenmiş olsunlar, tüm teşkilatlarımızdan önemli bir beklentim var. Öznesi insan olan siyasetin icra yeri 83 milyon vatandaşımızın gönlüdür. Önce gönül kazanacağız sonra oy isteyeceğiz. Yapmamız gereken her bir insanımızın kapısını çalmak, derdini dinlemek, beklentisini öğrenmek, yardımcı olunabilecek hususlar varsa gereken irtibatları sağlamak ve böylece kalplerde yer edinmektir." dedi.

***

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, yurt gezileri yapıyor ve hemen her gün bir şehirde vatandaşlarla bir araya geliyor. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da meslek gruplarıyla bir araya geliyor. CHP'nin İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, "İstanbul'da çalınmadık kapı bırakmayacağız" diyerek parti örgütüne bir "motivasyon" verdi.

Erdoğan da parti mensuplarına "Genel merkezimiz layıkıyla çalışacak ki il teşkilatlarımız şevkle sahaya çıksın. İl teşkilatlarımız vazifelerini layıkıyla yerine getirecek ki ilçelerden mahallelere kadar uzanan o büyük AK Parti ailesinin her bir ferdi, sahayı karış karış dolaşsın. Genel başkanından sandık görevlisine ve üyesine kadar uzanan bu siyaset tarzı, AK Parti'yi iktidara taşımış ve 18 yıldır da iktidarda kalmasını sağlamıştır. Bu çizgiden uzaklaşırsak milletimizle önce gönül bağımızı zayıflatır, ardından sandıktaki desteğimizi kaybederiz" diye hitap etti.

Bu hazırlıklar ve sözler, doğrudan seçim hazırlığıdır. 2023 seçimi değil! Çünkü seçim 2023'e kalırsa, Erdoğan Cumhurbaşkanı adayı olamıyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
"Darbeyi sadece FETÖ mü yaptı?" 04 Şubat 2021 | 3.094 Okunma Demir alma günü gelmişse iktidardan! 03 Şubat 2021 | 1.559 Okunma Yangın topu ve antikor bombası! 02 Şubat 2021 | 3.092 Okunma Bu bir Kenan Evren modelidir! 01 Şubat 2021 | 879 Okunma Sadece Türk-İslâm Dünyası mı aşılanıyor? 30 Ocak 2021 | 881 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar