Çayeli'nden Beştepe'ye gidelum yali yali!

Rize'nin Çayeli İlçesi'nde AKP teşkilatı, yerel basına ilan vererek partiye üye olanlara Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde bir gün geçirmeyi vaat etti.Sözcü'den İsmail Akduman'ın haberine göre...

Rize'nin Çayeli İlçesi'nde AKP teşkilatı, yerel basına ilan vererek partiye üye olanlara Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde bir gün geçirmeyi vaat etti.

Sözcü'den İsmail Akduman'ın haberine göre "seninle daha güçlüyüz" sloganıyla yayınlanan ilanla ilçe halkı AKP'ye üye olmaya davet edilirken, "Üye olun külliyede 1 gün geçirme fırsatı yakalayın" diye vaatte bulunuldu.

***

Cumhurbaşkanlığı külliyesinde bir gün geçirmeyi AKP'ye üyelik yemi olarak kullanmak, bir ilçe teşkilatının uygulaması da olsa parti devleti anlayışının yaygın olduğunun göstergesidir. Nitekim, AKP milletvekili iken partiden istifa eden Emin Şirin, "Parti devleti denilince kızıyorlar.. Cumhurbaşkanlığı külliyesi sanki AKP genel merkezi olmuş... Partiye üye olunca, parti genel merkezi yerine Cumhurbaşkanlığını ziyaret..." diye tepki gösterdi.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
"Darbeyi sadece FETÖ mü yaptı?" 04 Şubat 2021 | 3.097 Okunma Demir alma günü gelmişse iktidardan! 03 Şubat 2021 | 1.560 Okunma Yangın topu ve antikor bombası! 02 Şubat 2021 | 3.094 Okunma Bu bir Kenan Evren modelidir! 01 Şubat 2021 | 879 Okunma Sadece Türk-İslâm Dünyası mı aşılanıyor? 30 Ocak 2021 | 881 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar