"Büyük başkentlerde önemli görüşmeler!"

ABD Savunma Bakan Vekili Patrick Shanahan, Suriye'nin kuzeydoğusunda karmaşık bir durumun söz konusu olduğunu belirterek, "Avrupa'nın büyük başkentlerinde Suriye'nin kuzeydoğusuna destek konusunda önemli görüşmeler...

ABD Savunma Bakan Vekili Patrick Shanahan, Suriye'nin kuzeydoğusunda karmaşık bir durumun söz konusu olduğunu belirterek, "Avrupa'nın büyük başkentlerinde Suriye'nin kuzeydoğusuna destek konusunda önemli görüşmeler yapılıyor." dedi.

Avrupa başkentlerinde sadece Suriye'nin kuzeydoğusu için mi çalışmalar yapılıyor? Türkiye'nin güneydoğusu da bu kapsamda değil mi?

Oslo'da yapılan son "akiller toplantısı", Avrupa Birliği Türk Delegasyonu tarafından hazırlanmamış mıydı?

Projenin adı "Kritik bir zamanda Türkiye'de kapsayıcı diyaloğu desteklemek!" olarak tespit edilmemiş miydi?

AKP iktidarının seçtiği akillerin, Oslo'da bir toplantıya katılması, Ankara'nın da bu işin içinde olduğunu göstermiyor mu?

***

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
"Darbeyi sadece FETÖ mü yaptı?" 04 Şubat 2021 | 3.097 Okunma Demir alma günü gelmişse iktidardan! 03 Şubat 2021 | 1.559 Okunma Yangın topu ve antikor bombası! 02 Şubat 2021 | 3.092 Okunma Bu bir Kenan Evren modelidir! 01 Şubat 2021 | 879 Okunma Sadece Türk-İslâm Dünyası mı aşılanıyor? 30 Ocak 2021 | 881 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar