Bu defa olmadı sayın başkan!

Tabipler Odası seçimleri sırasındaki tutumunu desteklediğim Kayseri Tabip Odası'nın Başkanı Doç. Dr. Mehmet İlhan Şahin, korona virüs aşısı olmayanların korona virüs tedavi masraflarının SGK...

Tabipler Odası seçimleri sırasındaki tutumunu desteklediğim Kayseri Tabip Odası'nın Başkanı Doç. Dr. Mehmet İlhan Şahin, korona virüs aşısı olmayanların korona virüs tedavi masraflarının SGK kapsamından çıkarılmasını önerdi!

Şahin, "Şimdi hastalık mı daha tehlikeli yoksa aşı mı daha tehlikeli? Yani bunu tartışmaya bile gerek yok. Birileri bundan para kazanıyor diye karşı çıkanlar var. Ya kazanacak tabii, bu işin tabiatı bu." diye konuştu.

***

Bu defa olmadı başkan! Henüz üçüncü faz çalışması bile tamamlanmamış, sonuçları açıklanmamış aşılar için nasıl böyle konuşabilirsiniz?

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, virüse genetik yolla müdahale edilerek geliştirilen mRNA aşılarının orta ve uzun vadede nasıl bir etkisi olacağının bilinmediğini söylemedi mi? Kaldı ki bütün sonuçlar olumlu bile olsa kimsenin kimseye böyle bir dayatmada bulunma hakkı yoktur.

***

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
"Darbeyi sadece FETÖ mü yaptı?" 04 Şubat 2021 | 3.097 Okunma Demir alma günü gelmişse iktidardan! 03 Şubat 2021 | 1.559 Okunma Yangın topu ve antikor bombası! 02 Şubat 2021 | 3.092 Okunma Bu bir Kenan Evren modelidir! 01 Şubat 2021 | 879 Okunma Sadece Türk-İslâm Dünyası mı aşılanıyor? 30 Ocak 2021 | 881 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar