Birçok insan zaten mikroçip yutmuş gibi!

İnsanlara derialtı mikroçip takılması ile ilgili haberleri, bazı insanlar "komplo teorisi" zannediyor! Öyle ki, "zaten akıllı telefonlarla herkesi takip ediyorlar, çipe niye ihtiyaç duysunlar?" diye "akıl" yürütenler...

İnsanlara derialtı mikroçip takılması ile ilgili haberleri, bazı insanlar "komplo teorisi" zannediyor! Öyle ki, "zaten akıllı telefonlarla herkesi takip ediyorlar, çipe niye ihtiyaç duysunlar?" diye "akıl" yürütenler çıkıyor! Bu işler, öyle akıl yürütmeyle anlaşılamaz. Araştırmak ve öğrenmek gerekiyor!

Kaldı ki Türkiye'de bile bilim kurulu üyelerinden biri, ABD'de üretileceği söylenen "derialtı aşı"nın reklamını yaptı!

***

Bilimsel gelişmelerin ne boyutlara ulaştığından haberi olmayanlar, mikroçip yerleştirmekteki maksadın, insanı takip etmek değil, insanı doğrudan bilgisayara bağlamak, robot olarak kullanabilmek olduğunu düşünemiyor.

Mikroçip takılması için deri altı aşı da gerekmiyor artık… Bir ilaçla birlikte midenize giden maddelerle zokayı yutabilirsiniz!

O hapı yutmamak için de bilmek zorundasınız! Herkes hapı yuttuktan sonra yazsan ne olacak... Fakat şimdiden çok insan medya yoluyla hapı yutmuş olmalı ki her söyleneni komplo teorisi zannediyor. Birçok insan kitle psikolojisi oluşturma yöntemleriyle mikroçip yutmuş gibi yani robot gibi davranıyor zaten!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
"Darbeyi sadece FETÖ mü yaptı?" 04 Şubat 2021 | 3.094 Okunma Demir alma günü gelmişse iktidardan! 03 Şubat 2021 | 1.559 Okunma Yangın topu ve antikor bombası! 02 Şubat 2021 | 3.092 Okunma Bu bir Kenan Evren modelidir! 01 Şubat 2021 | 879 Okunma Sadece Türk-İslâm Dünyası mı aşılanıyor? 30 Ocak 2021 | 881 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar