Bir şehri İstanbul ki, ABD şirketine fedadır!

Bütün medyada, "Kanal İstanbul'a Amerikalı finans devi talip oldu" diye haberler var. "Money Maker Management" adlı fon yönetimi şirketinin 20 yıllık olduğu söyleniyor ama bugüne kadar hangi işi finanse ettiğine dair bir bilgi yok!

Haberin kaynağı Dünya Gazetesi'nden Aysel Yücel, "Money Maker Management, ABD'nin 7. büyük fon şirketi olarak dünya çapında birçok projeye fonlama yapıyor." diye haber yaptı!

Money Maker Management CEO'su George Ghorayeb de "Dünyanın çeşitli yerlerinde projeleri fonladık." diye bir açıklama yaptı ama verdiği örneğe bakınız:

"Son olarak Lübnan'da 50 milyar dolarlık petrol ve gaz arama projesini fonlamak için devletle anlaşma yaptık. Lübnan devlet başkanının masasından kalkıp Türkiye'ye geldik. Türk hükümeti ile de benzer bir anlaşma yapmaya sıcak bakıyoruz. Devlet desteği olduğu sürece miktarın bizim için önemi yok."

Kimin masasından kalkıp gelmişler?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
"Darbeyi sadece FETÖ mü yaptı?" 04 Şubat 2021 | 3.094 Okunma Demir alma günü gelmişse iktidardan! 03 Şubat 2021 | 1.559 Okunma Yangın topu ve antikor bombası! 02 Şubat 2021 | 3.092 Okunma Bu bir Kenan Evren modelidir! 01 Şubat 2021 | 879 Okunma Sadece Türk-İslâm Dünyası mı aşılanıyor? 30 Ocak 2021 | 881 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar