Bir iktidar, kendi bindiği dalı nasıl keser?

Emekli tümgeneral Ahmet Yavuz, "Işıklar kimin işine yaradı?" diye sordu ve takipçileri, genellikle "Anayasa Mahkemesi'ni kapatmak isteyenlerin işine yaradı" diye cevap verdi. Genel kanaat o yönde… Danışıklı bir dövüş söz konusu!

Emekli tümgeneral Ahmet Yavuz, "Işıklar kimin işine yaradı?" diye sordu ve takipçileri, genellikle "Anayasa Mahkemesi'ni kapatmak isteyenlerin işine yaradı" diye cevap verdi.

Genel kanaat o yönde… Danışıklı bir dövüş söz konusu!

Anayasa Mahkemesi'nin bütün üyelerini kendileri atadığı halde kararlarını tanımıyorlar! Devletin bu önemli kurumuna algı operasyonu ile kumpas kuruyorlar!

İktidarlarını sürdürebilmek için her yolu mübah görüyorlar. Yalnız, devlet erklerinden birinin yani yargının en üst organına kumpas kurmakla iktidar sürdürülemez ki!

Veya devletin bütün kurumlarını kullanarak diğer siyasi partilere operasyon yapmakla iktidar sürdürülemez ki?

***

İktidar partisinin çıkarlarını korumak adına öyle adımlar atılıyor ki devletin devlet olma niteliği kalmıyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
"Darbeyi sadece FETÖ mü yaptı?" 04 Şubat 2021 | 3.094 Okunma Demir alma günü gelmişse iktidardan! 03 Şubat 2021 | 1.559 Okunma Yangın topu ve antikor bombası! 02 Şubat 2021 | 3.092 Okunma Bu bir Kenan Evren modelidir! 01 Şubat 2021 | 879 Okunma Sadece Türk-İslâm Dünyası mı aşılanıyor? 30 Ocak 2021 | 881 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar