Bir el Türkiye'yi yeniden kurguluyor!

Müebbed hapse mahkûm edilmiş, Ahmet Altan ve Nazlı Ilıcak yeniden yargılanıyor ve tahliye edilmelerini sağlayacak yeni bir kararla serbest bırakılıyorlar... Ahmet Altan'ı cezaevi kapısında karşılayanlardan biri, uzun...

Müebbed hapse mahkûm edilmiş, Ahmet Altan ve Nazlı Ilıcak yeniden yargılanıyor ve tahliye edilmelerini sağlayacak yeni bir kararla serbest bırakılıyorlar... Ahmet Altan'ı cezaevi kapısında karşılayanlardan biri, uzun süredir kendisini unutturmuş olan, "çözüm süreci"nin etkili isimlerinden Yasemin Çongar!

Bu kişi, aynı zamanda Afganistan'daki CIA operasyonlarında görev yapmasıyla bilinen Chris Mason'un da eşi oluyor!

Cem Küçük; Osman Kavala ve Selahattin Demirtaş hatta, Mehmet Baransu, Ali Fuat Yılmazer ve ekibi hakkında da benzer kararlar verileceğini yazdı. 

"Ergenekon ve Balyoz davalarının savcısıyım" diyen, Genelkurmay Başkanı'nın bile hapsedilmesine onay veren siyasi irade, bugün davalar yeniden görülürken İlker Başbuğ'un Yüce Divan'da yeniden yargılanmasına izin vermiyor.

Ergenekon ve Balyoz davalarında haksız, hukuksuz yargılama yapan ve birçok kişinin de ölümüne sebep olan hâkimler ve savcılar ise bu yaptıklarından dolayı hiçbir ceza almadı!

***

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
"Darbeyi sadece FETÖ mü yaptı?" 04 Şubat 2021 | 3.092 Okunma Demir alma günü gelmişse iktidardan! 03 Şubat 2021 | 1.556 Okunma Yangın topu ve antikor bombası! 02 Şubat 2021 | 3.088 Okunma Bu bir Kenan Evren modelidir! 01 Şubat 2021 | 878 Okunma Sadece Türk-İslâm Dünyası mı aşılanıyor? 30 Ocak 2021 | 880 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar