Benim bilim kurulu başkanım!

Aşı konusunda tıp doktorları arasında en doğru yaklaşımı gösterenlerden biri Prof. Dr. Ahmet Rasim Küçükusta'dır. Sadece Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin değil, bütün devletlerin Küçükusta...

Aşı konusunda tıp doktorları arasında en doğru yaklaşımı gösterenlerden biri Prof. Dr. Ahmet Rasim Küçükusta'dır.

Sadece Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin değil, bütün devletlerin Küçükusta gibi bilim adamlarından faydalanması gerekir. Onun için "Benim bilim kurulu başkanım" diyorum; bakınız neden?

***

Biliyorsunuz, korona aşıları ile ilgili görüş belirtenler, dünya çapında sansürlenmeye başlandı! Bu kadar büyük çapta bir sansür uygulanıyorsa, en az o büyüklükte bir sahtekârlık söz konusu demektir. Tıpkı Türkiye'de yolsuzluk haberlerine yayın yasağı getirilmesi gibi... Haberler ve bilgilerin saklandığı bir dünyada, herkes çok dikkatli olmak zorundadır.

Bir de bazı gerçek olguları, akla mantığa uymayan teorilerle birleştirerek sözde yalanlayan ve "aşı karşıtları" diye yaygara yapan dünya çapında ekipler türedi. Parayı takip ettiğiniz zaman ortaya çıkıyor ki aynı merkezden finanse ediliyorlar!

Oysa sağduyu sahibi herkes Prof. Küçükusta gibi "Aşılar halk sağlığının 'en önemli' ve 'en değerli' koruyucu uygulamalarındandır." diyor!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
"Darbeyi sadece FETÖ mü yaptı?" 04 Şubat 2021 | 3.097 Okunma Demir alma günü gelmişse iktidardan! 03 Şubat 2021 | 1.559 Okunma Yangın topu ve antikor bombası! 02 Şubat 2021 | 3.092 Okunma Bu bir Kenan Evren modelidir! 01 Şubat 2021 | 879 Okunma Sadece Türk-İslâm Dünyası mı aşılanıyor? 30 Ocak 2021 | 881 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar