Bağırsaklar temizlendi mi?

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Gaziler Günü dolayısıyla şehit yakını, gazi ve gazi yakınlarıyla Ankara'da bir araya geldi ve Türk milletinin "gazi millet" şanına...

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Gaziler Günü dolayısıyla şehit yakını, gazi ve gazi yakınlarıyla Ankara'da bir araya geldi ve Türk milletinin "gazi millet" şanına layık olduğunu, bunu İstiklal Savaşı'nda da 15 Temmuz'da da en güzel şekilde gösterdiğini anlattı.

Selçuk, "Böyle bir millet şehit ve gazilerini hiçbir zaman unutmadı ve unutmayacak. Emin olun milletimiz, sizlerin hatıralarına ve emanetine ilelebet sahip çıkacak. Çünkü milletler ancak kahramanlarıyla beraber yaşar, kahramanlık destanlarıyla beraber yaşar. Kahramanları olmayan bir milletin, istiklalinden de istikbalinden de hiçbir şekilde emin olamayız." dedi.

Selçuk, milletin bu topraklarda bin yıldır bedel ödeyerek varlığını sürdürdüğünü, mazlumlara, kimsesizlere kucak açtığını belirttikten sonra "Kıbrıs'ta, Kore'de barış için savaşan ve gazi olan; Suriye'de milyonlarca mazlumun hayatını koruyan ve gazi olan silahlı kuvvetlerimiz hepimizin gurur kaynağı oldunuz. 15 Temmuz hain darbe girişiminde de Doğu ve Güney Doğu'da terörle mücadelede de kahraman milletimiz bu vatana bu millete sahip çıktı." diye konuştu.

***

Öncelikle belirteyim ki 15 Temmuz, Türk tarihinin utanç sayfalarından bir olarak anılacaktır. Zira ordu içine iktidar tarafından "aynı menzile yürüyoruz" gerekçesiyle yerleştirilmiş, son olarak albay seviyesinde olanları, 2014 ve 2015 şuralarında tuğgeneralliğe terfi ettirilmiş ve darbe girişiminde bulunabilme yeteneği kazandırılmış bir çetenin, başarısız olmaya programlanmış darbe girişimi önlendi diye, bu mücadeleyi İstiklal Savaşı ile bir tutamayız.

Elbette 15 Temmuz'un da kahramanları, şehitleri, gazileri vardır ve her türlü övgüye layıktırlar ama sonuçta bu bir iç kargaşa idi.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
"Darbeyi sadece FETÖ mü yaptı?" 04 Şubat 2021 | 3.092 Okunma Demir alma günü gelmişse iktidardan! 03 Şubat 2021 | 1.555 Okunma Yangın topu ve antikor bombası! 02 Şubat 2021 | 3.088 Okunma Bu bir Kenan Evren modelidir! 01 Şubat 2021 | 878 Okunma Sadece Türk-İslâm Dünyası mı aşılanıyor? 30 Ocak 2021 | 880 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar