Alman vakıflarına casusluk suçlaması!

Osman Kavala hakkındaki iddianamede casuslukla suçlanan Alman Heinrich Böll, Robert Bosch ve Mercator vakıfları ile Goethe Enstitüsü ve Hollanda merkezli Avrupa Kültür Vakfı, yayımladıkları ortak tutum belgesinde, kendilerine ve...

Osman Kavala hakkındaki iddianamede casuslukla suçlanan Alman Heinrich Böll, Robert Bosch ve Mercator vakıfları ile Goethe Enstitüsü ve Hollanda merkezli Avrupa Kültür Vakfı, yayımladıkları ortak tutum belgesinde, kendilerine ve Amerikan vakıflarına yönelik suçlamaları reddettiler.

Vakıflar, Kavala'nın serbest bırakılması için Avrupa kurumlarının Türkiye'ye baskıyı artırması çağrısı yaptı.

Vakıfların ortak açıklamasında, "Avrupa ve Türkiye arasında köprü kurucular olmazsa ortak bir gelecek de olmayacaktır" ifadesi kullanıldı.

Osman Kavala, "köprü kurucu" olarak bu kadar önemli demek ki...

***

Biz konuyla ilgili görüşlerimizi 20 Kasım 2018'de "Osman Kavala ve açık istihbarat!" başlığı altında belirtmiş ve özetle şu hatırlatmalarda bulunmuştuk:

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
"Darbeyi sadece FETÖ mü yaptı?" 04 Şubat 2021 | 3.097 Okunma Demir alma günü gelmişse iktidardan! 03 Şubat 2021 | 1.560 Okunma Yangın topu ve antikor bombası! 02 Şubat 2021 | 3.094 Okunma Bu bir Kenan Evren modelidir! 01 Şubat 2021 | 879 Okunma Sadece Türk-İslâm Dünyası mı aşılanıyor? 30 Ocak 2021 | 881 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar