​​​​​​​Allı turnam ne gezersin Libya'da?

"Tayyip Erdoğan'ın Tunus'a ziyareti sırasında protokol konuşmalarında verilen mesajlar dışında gerçekte ne oluyor?" diye sual eden olursa Tunus Cumhurbaşkanı Said'in "Libya meselesini tüm yönleriyle masaya yatırdık.

Ancak, Türkiye ve Libya arasında imzalanan mutabakat zaptı, iki ülke arasındaki sınırları belirliyor. Bu iki ülke arasındaki bir mesele. Tunus'u kapsamıyor. Bazı ülkelerin bu konuya ilişkin çekinceleri olabilir. Ancak dediğim gibi bu bizim Türkiye veya Libya ile meselemiz değil." sözlerinden şeker çıkarabilir, kaymak çıkarabilir, bal da çıkarabilir belki ama meşhur türkünün ikinci kıtasında, "Allı turnam ne gezersin havada, /Arabam kırıldı kaldım burada, /Gülüm gülüm, kırıldı kolum, /Tutmuyor elim, turnalar hey" deniliyor!

Dilerim Türkiye'nin Libya ile ilgili girişimleri böyle sonuçlanmaz!

***

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
"Darbeyi sadece FETÖ mü yaptı?" 04 Şubat 2021 | 3.097 Okunma Demir alma günü gelmişse iktidardan! 03 Şubat 2021 | 1.560 Okunma Yangın topu ve antikor bombası! 02 Şubat 2021 | 3.094 Okunma Bu bir Kenan Evren modelidir! 01 Şubat 2021 | 879 Okunma Sadece Türk-İslâm Dünyası mı aşılanıyor? 30 Ocak 2021 | 881 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar