AKP, "öfke dili" yüzünden kaybetti!

Tekrarlanacak İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimi için Tayyip Erdoğan'ın 39 ilçede miting yapacağı söyleniyordu. Gerçi bu yönde bir açıklama yoktu ama haberin kaynağı...

Tekrarlanacak İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimi için Tayyip Erdoğan'ın 39 ilçede miting yapacağı söyleniyordu. Gerçi bu yönde bir açıklama yoktu ama haberin kaynağı AKP idi.

39 miting yapmak için zaman da kalmadı. 11 gün içinde 39 miting olmaz zaten... Yine de birkaç miting yapılabilir ama Hürriyet'te Abdülkadir Selvi, "Erdoğan'ın sahaya inmesi düşünülmüyormuş" diye yazdı.

***

Yeni Şafak'ta Mehmet Acet ise "İstanbul seçimlerine dair son kulisler" başlıklı yazısında, "23 Haziran'da yenilenecek olan İstanbul seçimleri için görevlendirilen AKP'nin önde gelen isimlerinden biri"nin ifadelerine yer verdi ve aralarındaki konuşmayı şöyle nakletti:

-Hareket noktamız şu şekilde: Bu seçimi kazanırsa Binali Bey kazanacak. Kaybederse yine o kaybedecek. CHP, İstanbul seçimlerini Cumhurbaşkanımız ile bir yarışa dönüştürmeye çalışıyor. Tayyip Erdoğan'a kaybettirme üzerine bir strateji izliyorlar. Buna izin vermeyeceğiz.

-Peki, Cumhurbaşkanı Erdoğan topa girmeyecek mi? Meselâ 39 ilçede tek tek miting yapacağı söyleniyordu...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
"Darbeyi sadece FETÖ mü yaptı?" 04 Şubat 2021 | 3.097 Okunma Demir alma günü gelmişse iktidardan! 03 Şubat 2021 | 1.559 Okunma Yangın topu ve antikor bombası! 02 Şubat 2021 | 3.094 Okunma Bu bir Kenan Evren modelidir! 01 Şubat 2021 | 879 Okunma Sadece Türk-İslâm Dünyası mı aşılanıyor? 30 Ocak 2021 | 881 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar