ABD'nin Truva atları nerede?

ABD'nin yeni küresel savaşta Truva atı yöntemini kullandığına dair açıklamalar var! Cahit Armağan Dilek'in, Yeniçağ'da Rusya'nın konu ile ilgili değerlendirmelerini de içeren bir yazısı...

ABD'nin yeni küresel savaşta Truva atı yöntemini kullandığına dair açıklamalar var! Cahit Armağan Dilek'in, Yeniçağ'da Rusya'nın konu ile ilgili değerlendirmelerini de içeren bir yazısı çıktı.

Konu, ABD Hava Kuvvetleri Komutanı Goldfein'in, "Pentagon, Rusya ve Çin'e karşı yeni bir savaş stratejisi geliştirdi. Bu, düşmanın topraklarına derinlemesine girerek zayıf noktalarını vuran 'gizli istila'dır" demesiyle başladı.

Rusya Genelkurmay Başkanı Gerasimov da Pentagon'un "Truva atı" adı verilen yeni savaş stratejisini geliştirmeye başladığını belirtti.

Bulgaristan Başbakanı Boyko Borisov de nedense "Bulgaristan, Rusya'nın NATO'daki 'Truva atı' değildir" diye bir açıklama yaptı!

Benim, "İslam'ın Truvası" adlı bir kitabım var. 2010 yılında, Bilgeoğuz Yayınları arasında çıkmıştı. Kitabın üzerine oturduğu eksen, 11 Haziran 2003 tarihli, "Küresel Truva atı!" ve 16 Temmuz 2007 tarihli, "AKP, İslâm'a karşı bir Truva atıdır!" başlıklı yazılarımdı.

İlk yazıda Truva savaşı hakkında bilgiler verdikten sonra konuyu şöyle incelemiştim:

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
"Darbeyi sadece FETÖ mü yaptı?" 04 Şubat 2021 | 3.097 Okunma Demir alma günü gelmişse iktidardan! 03 Şubat 2021 | 1.560 Okunma Yangın topu ve antikor bombası! 02 Şubat 2021 | 3.094 Okunma Bu bir Kenan Evren modelidir! 01 Şubat 2021 | 879 Okunma Sadece Türk-İslâm Dünyası mı aşılanıyor? 30 Ocak 2021 | 881 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar