65 yaş üstüne tecrit doğru mu?

Dünyada COVID-19 yasaklarına tepkiler yükseliyor. ABD'de temsilciler tarafından seçim galibiyeti onaylanan Biden'in korona virüs danışmanı Dr. Michael Osterholm, 4-6 haftalık kapanma çağrısında bulununca Washington Times...

Dünyada COVID-19 yasaklarına tepkiler yükseliyor. ABD'de temsilciler tarafından seçim galibiyeti onaylanan Biden'in korona virüs danışmanı Dr. Michael Osterholm, 4-6 haftalık kapanma çağrısında bulununca Washington Times yazarı, Cheryl K. Chumley, 12 Aralık 2020'de "COVID-19 zorbaları, Noel'e de gözlerini dikti!" başlıklı bir yazı yazdı.

Chumley özetle şöyle dedi:

"Yaşlıları huzurevlerine tıkıp küçük çocukları okuldan uzak tutmanın ve buna bilimsel temelli mücadele diye göstermenin ne kadar saçma olduğunu biliyoruz. Gerçek şu ki Amerika'da hâlâ Anayasa denilen bir şey var! Anayasa, ulusal çaptaki acil durumlarda bile çiğnenemez. Yaratıcımız tarafından verilmiş devredilemez bazı haklara sahibiz ve korona virüs bahanesi de bu hakları ortadan kaldıramaz.

Biden'ın danışmanı Osterholm, 'Komşularla bir araya gelmeyin. Noel partisi yok' dedi. Şuna bak!

Biz ellerimizi nasıl yıkayacağımızı biliyoruz, Washington! 'Ben kanunum' tiranlığına da ihtiyacımız yok. Biz kolektif bir toplum değiliz. Ve zorbalar zorlamaya devam ederse, yakında bu ülkedeki bireyler, Tanrı'nın verdiği bireysel haklarını korumak için hangi yolu takip etmeleri gerektiğini de öğrenecekler..."

***

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
"Darbeyi sadece FETÖ mü yaptı?" 04 Şubat 2021 | 3.092 Okunma Demir alma günü gelmişse iktidardan! 03 Şubat 2021 | 1.556 Okunma Yangın topu ve antikor bombası! 02 Şubat 2021 | 3.088 Okunma Bu bir Kenan Evren modelidir! 01 Şubat 2021 | 878 Okunma Sadece Türk-İslâm Dünyası mı aşılanıyor? 30 Ocak 2021 | 880 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar