Erdoğan'ın elma şekeri politikası!

Çocukken hiç elma şekeri yediniz mi? Şekerle kaplanmış ve altına bir çubuk takılmış elmalar genellikle çürük çıkardı!Türkiye'de bütün çürük projeler de tıpkı o...

Çocukken hiç elma şekeri yediniz mi? Şekerle kaplanmış ve altına bir çubuk takılmış elmalar genellikle çürük çıkardı!

Türkiye'de bütün çürük projeler de tıpkı o elma şekerleri gibi halkın hoşlanacağı başka bir ad altında kamuoyuna sunuluyor.

Bu konuda sayısız örnek vermek mümkündür. En belirgini, Türkiye'yi Türkiye olmaktan çıkaracak "Türksüz Türkiye projesi"nin halka "Yeni Osmanlı Projesi" diye satılmasıdır.

***

Ankara'da Başbakanlık binası olarak inşa edildiği açıklanan, ancak sistem değişikliği ile "Cumhurbaşkanlığı külliyesi"ne dönüştürülen sarayda, "Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nde Yerel Yönetimler Sempozyumu" düzenlendi.

Tayyip Erdoğan'ın bu toplantıda yaptığı konuşmaya değil, New York Times gazetesinde yayınlanan makalesinde Suriye için önerdiği yönetim modeline dikkat çekmek istiyorum.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
"Darbeyi sadece FETÖ mü yaptı?" 04 Şubat 2021 | 3.097 Okunma Demir alma günü gelmişse iktidardan! 03 Şubat 2021 | 1.559 Okunma Yangın topu ve antikor bombası! 02 Şubat 2021 | 3.092 Okunma Bu bir Kenan Evren modelidir! 01 Şubat 2021 | 879 Okunma Sadece Türk-İslâm Dünyası mı aşılanıyor? 30 Ocak 2021 | 881 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar