Hızlı tren katliamları ve yamyamlık!

Güney Afrika'da bir kasabada, "şifacı" diye geçinen 33 yaşındaki Nino Mbatha, "insan eti yemekten sıkıldım" diyerek polise teslim oldu. Evinde bir kadın cesedinin parçaları bulunan Mbatha'nın suç ortağı 32...

Güney Afrika'da bir kasabada, "şifacı" diye geçinen 33 yaşındaki Nino Mbatha, "insan eti yemekten sıkıldım" diyerek polise teslim oldu. Evinde bir kadın cesedinin parçaları bulunan Mbatha'nın suç ortağı 32 yaşındaki Lungisani Magubane de yakalandı ve iki yamyam müebbet hapse mahkûm edildi.

Peki, Afganistan'da, Irak'ta, Libya'da, Suriye'de, Yemen'de, Filistin'de, Doğu Türkistan'da, binlerce, on binlerce, yüz binlerce insan katledenler de yamyam değil mi?

Tek fark var, insanları öldürüyorlar ama etini yemiyorlar!

***

Ankara'daki "tren kazası" ise sinyalizasyon sistemi devrede olmadığı için meydana geldi. Üstelik demiryolu işçileri sendikası, çarpışmanın olduğu bölgede sinyalizasyon sistemi kurulmadan hızlı tren uygulamasına geçilmemesi için defalarca yetkilileri uyardığı halde, genel seçimler öncesinde, siyasi iradenin emriyle böyle bir karar verildi.

Şimdi yapılan resmî açıklamada, "Soruşturma kapsamında ilk belirlemelere göre olayın meydana gelişinde kusuru bulunduğu tespit edilen kontrolör E.E.E., tren teşkil memuru (makasçı) O.Y. ve tren hareket memuru S.Y. haklarında gözaltı kararı verilmiş olup bu şüpheliler bakımından ve tüm yönleriyle soruşturmaya devam edilmektedir" deniliyor!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
"Darbeyi sadece FETÖ mü yaptı?" 04 Şubat 2021 | 3.097 Okunma Demir alma günü gelmişse iktidardan! 03 Şubat 2021 | 1.559 Okunma Yangın topu ve antikor bombası! 02 Şubat 2021 | 3.092 Okunma Bu bir Kenan Evren modelidir! 01 Şubat 2021 | 879 Okunma Sadece Türk-İslâm Dünyası mı aşılanıyor? 30 Ocak 2021 | 881 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar