Trump-Erdoğan ve Kaşıkçı satrancı!

Tayyip Erdoğan, "Türkiye'yi adeta denize ayak basamayacak hale getirmeyi amaçlayan çabalara asla izin vermeyeceğiz. Aynı şekilde Doğu Akdeniz'deki doğal kaynakların ülkemiz ve KKTC dışlanarak adeta gasp edilmesine yönelik...

Tayyip Erdoğan, "Türkiye'yi adeta denize ayak basamayacak hale getirmeyi amaçlayan çabalara asla izin vermeyeceğiz. Aynı şekilde Doğu Akdeniz'deki doğal kaynakların ülkemiz ve KKTC dışlanarak adeta gasp edilmesine yönelik girişimleri kesinlikle kabul etmeyeceğiz" dedi.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay da Erdoğan'ın Fırat'ın doğusu ile ilgili söylemlerini tekrar ederek "Türkiye'nin nihai hedefi bellidir, 911 kilometrelik sınırında kendisine karşı herhangi bir terör tehdidinin bulunmasına müsaade etmeyecektir" diye konuştu.

Konunun Ege, Doğu Akdeniz ve Kıbrıs tarafı ile ilgili olarak Millî Savunma Bakanlığı eski Genel Sekreteri Ümit Yalım şöyle diyor:

* Ege'de 18 Türk Adası ve 1 Türk Kayalığı 14 yıldır Yunan işgali altındadır.

* Taşoz Adası Türk kara sularındaki 111 milyon varillik Türk petrolü Yunanistan ve İsrail'e teslim edildi.

* Yunanistan, Doğu Akdeniz'de 42 bin kilometrekarelik Türk kıta sahanlığını parselleyip satışa çıkardı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
"Darbeyi sadece FETÖ mü yaptı?" 04 Şubat 2021 | 3.092 Okunma Demir alma günü gelmişse iktidardan! 03 Şubat 2021 | 1.555 Okunma Yangın topu ve antikor bombası! 02 Şubat 2021 | 3.088 Okunma Bu bir Kenan Evren modelidir! 01 Şubat 2021 | 878 Okunma Sadece Türk-İslâm Dünyası mı aşılanıyor? 30 Ocak 2021 | 880 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar