Bütün Türkiye'ye bayram sorusu!

Tayyip Erdoğan, kapalı toplantıda, partisinin "mahalle başkanları"na, "HDP'nin barajı aşmaması için çalışacağız. Böyle olursa, 40 milletvekili daha çıkarabiliriz. Siz mahalle bazında kimin ne...

Tayyip Erdoğan, kapalı toplantıda, partisinin "mahalle başkanları"na, "HDP'nin barajı aşmaması için çalışacağız. Böyle olursa, 40 milletvekili daha çıkarabiliriz. Siz mahalle bazında kimin ne olduğunu biliyorsunuz. Adam adama markaj yapacaksınız" dedi.

Mitinglerde ise Selahattin Demirtaş'ın terörü desteklediği için aday olamayacağını söylüyor!

Erdoğan ayrıca, sandıklar kurulurken parti müşahitlerinin erkenden orada olmasını istedi ve "Sandık kuruluna hâkim olursak başlamadan bu işi bitiririz" dedi.

***

Gazetecinin işi de bir çeşit adam adama markajdır! Bazen de tam saha pres!

6 Haziran'da "AKP, HDP'yi yüzde 10 barajının altında bırakmaya oynuyor. Böylece yüzde 40'ın altına düşmüş oylarından dolayı azalacak milletvekili açığını, Doğu ve Güneydoğu'dan gelecek milletvekilleri ile kapatacak." derken neye dayanıyordum? AKP'li bütün konuşmacıların, bu konuda talimat almış gibi davrandığı kabak gibi ortadaydı da ona dayanıyordum. Aslında Tayyip Erdoğan'ın da Cumhurbaşkanı olmak için gereken diploma şartını taşımadığı ileri sürülüyor. Bu konuda YSK'ya ve mahkemelere yapılan başvurular reddedildi ama konu sadece alay konusu gibi gündeme getiriliyor! İşi ciddiye alan aday yok! Varsa yoksa kek! AKP'nin CHP'yi "HDP ile birlikte yürümek"le suçlamasına da ciddi bir cevap verilebilmiş değil.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
"Darbeyi sadece FETÖ mü yaptı?" 04 Şubat 2021 | 3.092 Okunma Demir alma günü gelmişse iktidardan! 03 Şubat 2021 | 1.555 Okunma Yangın topu ve antikor bombası! 02 Şubat 2021 | 3.088 Okunma Bu bir Kenan Evren modelidir! 01 Şubat 2021 | 878 Okunma Sadece Türk-İslâm Dünyası mı aşılanıyor? 30 Ocak 2021 | 880 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar