İstihbarat raporu miting meydanında!

Cumhurbaşkanı adayı Tayyip Erdoğan, rakibi olan CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce için, "Diyarbakır'da miting yaptı. İstihbarattan aldığım bilgi, bu mitinge katılanların neredeyse tamamına...

Cumhurbaşkanı adayı Tayyip Erdoğan, rakibi olan CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce için, "Diyarbakır'da miting yaptı. İstihbarattan aldığım bilgi, bu mitinge katılanların neredeyse tamamına yakını HDP'li." dedi.

İki kişi aynı makama talip ama biri diğeri hakkında devletin istihbarat servisinden bilgi alıyor ve bunu da miting meydanında halka açıklıyor!

Daha vahim olan bu değil mi?

***

Erdoğan, miting meydanlarında adayların yaptığı konuşmaların niteliği hakkında da bir tespit yaptı ve "Bizim 146 projemizden sadece biri olan millet kıraathanelerinin içindeki keklere takılmışlar, onun peşinden gidiyor. Asıl kek işte bunlara denir. Onun için ben diyorum ki artık bu kadar geyik yeter." diye konuştu.

İki aday arasındaki atışmaların bir "geyik muhabbeti" olduğu belli de rakibini terör örgütü ile özdeşleştirmek ne muhabbeti acaba?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
"Darbeyi sadece FETÖ mü yaptı?" 04 Şubat 2021 | 3.094 Okunma Demir alma günü gelmişse iktidardan! 03 Şubat 2021 | 1.559 Okunma Yangın topu ve antikor bombası! 02 Şubat 2021 | 3.092 Okunma Bu bir Kenan Evren modelidir! 01 Şubat 2021 | 879 Okunma Sadece Türk-İslâm Dünyası mı aşılanıyor? 30 Ocak 2021 | 881 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar