Maduro, neden Oğuz olmayı seçti?

Biz Türkiye'de, ABD'nin Büyük Orta Doğu Projesi'nin iç siyasete etkisini konuşurken, İran Cumhurbaşkanı Ruhani, ABD Dışişleri Bakanı Pompeo'nun tehditleri üzerine, ''Sen kim oluyorsun da İran ve dünya adına...

Biz Türkiye'de, ABD'nin Büyük Orta Doğu Projesi'nin iç siyasete etkisini konuşurken, İran Cumhurbaşkanı Ruhani, ABD Dışişleri Bakanı Pompeo'nun tehditleri üzerine, ''Sen kim oluyorsun da İran ve dünya adına karar veriyorsun? Amerika'nın diğer tüm ülkeler adına tek taraflı kararlar almasını artık dünya kabul etmiyor. O çağ kapandı, artık ülkeler bağımsız. İran, ulusun desteğiyle yoluna devam edecek" dedi.

ABD, İran'a ambargo koyarak hiçbir yere varamayacağını anladı. Gerçi, Türkiye'yi de Rıza Zarrab üzerinden yargılamaya kalktılar ama Türkiye de Papaz Andrew Craig Brunson üzerinden ABD'yi yargılıyor!

***

Türkiye, ABD'yi terör örgütleri kurmak veya silahlandırarak desteklemek suçlarından da yargılayabilir, son FETÖ'cü darbe girişimini planlamakla da!

Eski darbelerin tamamı da ABD'ye fatura edilebilir ve Türkiye, ABD'den tarihin en büyük tazminatını isteyebilir! Zira bu darbeler ve darbe girişimlerinin Türkiye'ye verdiği zarar, çok büyük boyutlardadır.

Bazıları, bu düşünceleri hafife alabilir! Sonuçta Türkiye'nin geleceği nokta budur. Zira Serdar Turgut'un tespitlerine göre artık ABD'yi yöneten kadro, Türkiye ile İsrail arasında bir Armageddon savaşı olacağına inanıyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
"Darbeyi sadece FETÖ mü yaptı?" 04 Şubat 2021 | 3.097 Okunma Demir alma günü gelmişse iktidardan! 03 Şubat 2021 | 1.560 Okunma Yangın topu ve antikor bombası! 02 Şubat 2021 | 3.094 Okunma Bu bir Kenan Evren modelidir! 01 Şubat 2021 | 879 Okunma Sadece Türk-İslâm Dünyası mı aşılanıyor? 30 Ocak 2021 | 881 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar