Bakın Çanakkale nasıl geçiliyor?

Türk Milleti, "Çanakkale geçilmez" dedi, geçemediler. Bu sebeple Rus Çarlığı çöktü, İngiltere dönemin süper gücüyken yenildi ve etkisini kaybetmeye başladı. Türk Milleti Çanakkale'den...

Türk Milleti, "Çanakkale geçilmez" dedi, geçemediler. Bu sebeple Rus Çarlığı çöktü, İngiltere dönemin süper gücüyken yenildi ve etkisini kaybetmeye başladı. Türk Milleti Çanakkale'den sonra da savaşmak zorunda kaldı ama egemenliğini ve bağımsızlığını kurtardı.

100 yıldır Çanakkale'yi askeri olmayan yollarla ele geçirmeye çalışıyorlar. Gerçi son zamanlarda, Türkiye'ye saldırtmak için Irak'ın kuzeyinden sonra Suriye'nin kuzeyinde de ordu da kuruyorlar ama asıl saldırıyı, eğitim ve istihbarat yoluyla yapıyorlar.

***

Daha önce Türkçe birinci sınıf kitabı ile işlenmekte olan suçtan bahsetmiştim. Aynı suçlar ilkokul birinci sınıf matematik kitabında da var! Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunan eğitimci Mahiye Morgül kitaptan 11 suç delili tespit etmiş. Ben sadece üçünden alıntılar yapacağım:

Suç duyurusunda "İlkokul Matematik-1 Ders Kitabı"nı araç olarak kullanarak çocuk istismarı yapılıyor" deniliyor. Hem de 1.5 milyon çocuğa!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
"Darbeyi sadece FETÖ mü yaptı?" 04 Şubat 2021 | 3.097 Okunma Demir alma günü gelmişse iktidardan! 03 Şubat 2021 | 1.559 Okunma Yangın topu ve antikor bombası! 02 Şubat 2021 | 3.092 Okunma Bu bir Kenan Evren modelidir! 01 Şubat 2021 | 879 Okunma Sadece Türk-İslâm Dünyası mı aşılanıyor? 30 Ocak 2021 | 881 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar