Satır arasından Fırat'ın doğusu!

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, "Bu yaz hem terör örgütü için hem onu destekleyenler için sıcak geçecek, öyle görünüyor. Önce Münbiç'i teröristlerden temizleyecek, ardından Fırat'ın...

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, "Bu yaz hem terör örgütü için hem onu destekleyenler için sıcak geçecek, öyle görünüyor. Önce Münbiç'i teröristlerden temizleyecek, ardından Fırat'ın doğusunun tamamını kendimiz ve Suriyeli kardeşlerimiz için güvenli hale getirene kadar hiç durmadan yolumuza devam edeceğiz." dedi.

Dikkat ederseniz, Erdoğan, Fırat'ın doğusu için "güvenli hale getirmek" diyor! "ABD ile varılan mutabakatın çerçevesi" bu ifadeyle ortaya çıkıyor! Rusya da ABD'yi Suriye'nin bütünlüğü içinde PYD'nin hâkim olduğu bölgenin özerkliğine ikna etmeye çalışıyor!

***

Bir oyun bile  hesabı yapılıyor!

AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan, "Herhangi bir siyasi partinin lideri veya üyelerine, kendi partilerinden istifa etmeksizin bir başka partinin listesinden aday gösterilebilme imkânı sağlandı." dedi.

Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı seçimi için bir oyun bile hesabını yapıyor. Gerçi, parti liderlerinin başka partiden aday olabilmesi genel seçimler için getiriliyor ama Erdoğan, meselâ Sıvas'ta Muhsin Yazıcıoğlu'nun oylarını almak için böyle bir yola başvuruyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
"Darbeyi sadece FETÖ mü yaptı?" 04 Şubat 2021 | 3.092 Okunma Demir alma günü gelmişse iktidardan! 03 Şubat 2021 | 1.555 Okunma Yangın topu ve antikor bombası! 02 Şubat 2021 | 3.088 Okunma Bu bir Kenan Evren modelidir! 01 Şubat 2021 | 878 Okunma Sadece Türk-İslâm Dünyası mı aşılanıyor? 30 Ocak 2021 | 880 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar