ABD'de üçüncü cephe de açıldı!

Türkiye, Afrin'de ve kendi coğrafyasında ABD'nin silahlandırdığı teröristlerle boğuşurken, Yunanistan da düğmesine basılmış gibi Ege'de kriz çıkarmaya çalışıyor. Bu arada, Yahudi lobisi de...

Türkiye, Afrin'de ve kendi coğrafyasında ABD'nin silahlandırdığı teröristlerle boğuşurken, Yunanistan da düğmesine basılmış gibi Ege'de kriz çıkarmaya çalışıyor. Bu arada, Yahudi lobisi de 24 Nisan yaklaşırken, bu defa ABD'nin soykırımı tanıması için Wall Street Journal gazetesini kullanarak yeni bir atak başlattı!

Biz Türkiye'nin "iki cephede savaş yeteneği"nin ve özel kuvvetlerin sayıca artırılmasının önemi üzerinde durmuştuk.

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, TSK'nın emir komutada modern yöntemlerle üç harekât alanını bir merkezden idare kabiliyetine sahip olduğunu belirterek "Sadece Kardak değil, tüm Ege'yi kapsayabiliyoruz. Hem Afrin'de operasyon yapabilecek hem de aynı anda Doğu Akdeniz ve Ege'yi kontrol edebilecek güce sahibiz." dedi.

Başbakan Binali Yıldırım da Yunanistan Başbakanı Aleksis Çipras ile telefonla görüşerek Ege'de, son dönemde yaşanan gerginlikten rahatsızlık duyulduğunu bildirdi.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
"Darbeyi sadece FETÖ mü yaptı?" 04 Şubat 2021 | 3.097 Okunma Demir alma günü gelmişse iktidardan! 03 Şubat 2021 | 1.559 Okunma Yangın topu ve antikor bombası! 02 Şubat 2021 | 3.092 Okunma Bu bir Kenan Evren modelidir! 01 Şubat 2021 | 879 Okunma Sadece Türk-İslâm Dünyası mı aşılanıyor? 30 Ocak 2021 | 881 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar