Şimdi de Saidi Nursi devleti mi kuruluyor?

Önce Anadolu Ajansı'nın Ahmet Okur imzalı haberini özetleyerek paylaşayım: "Bitlis Valisi İsmail Ustaoğlu, İslam alimlerinden Bediüzzaman Said Nursi'nin doğduğu yer olan Nurs köyündeki eksikliklerin giderileceğini ve...

Önce Anadolu Ajansı'nın Ahmet Okur imzalı haberini özetleyerek paylaşayım:

"Bitlis Valisi İsmail Ustaoğlu, İslam alimlerinden Bediüzzaman Said Nursi'nin doğduğu yer olan Nurs köyündeki eksikliklerin giderileceğini ve bölgede turizmin geliştirileceğini söyledi.

Ustaoğlu, İl Jandarma Komutanı Albay Erhan Demir ve Emniyet Müdürü Yaman Ağırlar ile Bitlis'in yetiştirdiği İslam alimlerinden Bediüzzaman Said Nursi'nin doğduğu Hizan ilçesine bağlı Nurs köyünü ziyaret etti.

Burada köylüler tarafından karşılanan Ustaoğlu, Bediüzzaman Said Nursi'nin doğduğu evi ve ilk ders aldığı yaklaşık 400 yıllık tarihi camiyi inceledi.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
"Darbeyi sadece FETÖ mü yaptı?" 04 Şubat 2021 | 3.094 Okunma Demir alma günü gelmişse iktidardan! 03 Şubat 2021 | 1.559 Okunma Yangın topu ve antikor bombası! 02 Şubat 2021 | 3.092 Okunma Bu bir Kenan Evren modelidir! 01 Şubat 2021 | 879 Okunma Sadece Türk-İslâm Dünyası mı aşılanıyor? 30 Ocak 2021 | 881 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar