AKP kazandıkça Türkiye kaybediyor!

Yunus Emre Enstitüsü Washington Ofisi tarafından düzenlenen Türkçe kursuna katılan Amerikalı öğrencilerden Laura Gross, "Türkiye ile ilgili medyada duyduklarınıza inanmayın, onlar genelde en kötü senaryoyu...

Yunus Emre Enstitüsü Washington Ofisi tarafından düzenlenen Türkçe kursuna katılan Amerikalı öğrencilerden Laura Gross, "Türkiye ile ilgili medyada duyduklarınıza inanmayın, onlar genelde en kötü senaryoyu kullanırlar. Türkiye'de yetenekli birçok insan yaşıyor ve burada birçok fırsatın olduğunu düşünüyorum." dedi.

Beyinleri henüz kirletilmemiş olduğu için gençler işte böyle doğruları söyler. Amerikalı bir öğrencinin, Türkiye hakkında uydurulan yalanları tespit etmiş olması önemlidir. Tabii ki, Türkiyeli büyüklerin de halka doğruları söylemesi gerekir!

Tarihe damga vuran bütün liderler, kendi halklarına doğruları söylemiş, ülkelerinin varlığını ancak bu şekilde koruyabilmiştir.

***

Bu itibarla "AKP kazanırsa Türkiye kazanır, Türkiye kazanırsa AKP kazanır" sözü bir propagandadan ibarettir! Doğrusu şu şekilde olmalıdır: "2002 yılından beri AKP kazandıkça, Türkiye kaybediyor. Türkiye kaybettikçe, AKP kazanıyor!"

Sadece "havuz sistemi" diye iki kelime, gerçek durumu izah ediyor.

AKP, 15 yılda yaklaşık bir trilyon dolarlık ihale yaptı. Bunların havuza aktarılan yüzde 20'si 200 milyar dolar eder! Bu paralar nerede?

***

Diğer taraftan, AKP'nin Irak politikasının en önemli sonucu, Irak'ın kuzeyinde Kerkük'ü de içine alan 25 Eylül'deki referandumdur.

AKP'nin Suriye politikasının en önemli sonucu da Türkiye'nin güneyden, Amerikan destekli bir terör örgütü tarafından kantonlarla kuşatılması ve 3 milyondan fazla Suriyelinin Türkiye'ye yerleşmesidir!

El Bab harekâtı da bu kuşatmayı durduramamıştır.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
"Darbeyi sadece FETÖ mü yaptı?" 04 Şubat 2021 | 3.097 Okunma Demir alma günü gelmişse iktidardan! 03 Şubat 2021 | 1.560 Okunma Yangın topu ve antikor bombası! 02 Şubat 2021 | 3.094 Okunma Bu bir Kenan Evren modelidir! 01 Şubat 2021 | 879 Okunma Sadece Türk-İslâm Dünyası mı aşılanıyor? 30 Ocak 2021 | 881 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar