2021'de insan kalabilecek miyiz?

"Nereden çıktı bu insan kalmak? 2021'in insan kalmakla ne ilgisi var?" diyenler olabilir. Hatırlatayım ki, Çin aşıları Esenboğa'ya inerken, Çin'in İstanbul Başkonsolosu Cui Vei, A Haber'de canlı yayında...

"Nereden çıktı bu insan kalmak? 2021'in insan kalmakla ne ilgisi var?" diyenler olabilir.

Hatırlatayım ki, Çin aşıları Esenboğa'ya inerken, Çin'in İstanbul Başkonsolosu Cui Vei, A Haber'de canlı yayında Türkçe olarak doğrusunu söyledi ve "Çin'de yasal olarak henüz aşı kullanımına izin verilmedi. Sadece FAZ 3 deneyleri kapsamında sınırlı kullanımına izin verildi." dedi.

Sonra da sosyal medyada "Çin'de aşılama yasak" diye kıyamet kopunca, "ben 'yasaktır' demedim" diye açıklama yaptı! Bunun anlamı nedir? Bunun anlamını, pandemi ilan edildiği günden beri aylardır bin dereden su getirip yazdım. Gördüm ki insanlar, bilimsel verilere değil, safsatalara inanıyor! Komplonun bu kadar büyük olabileceğini düşünemiyorlar. Görenlerin bazıları da "teslim olmaktan başka çaremiz var mı?" diye soruyor! Var tabii... Ben yine o sağduyulu görüşlerden birini sunacağım.

***

Op. Dr. Mehmet Okan Özdemir, yeni yıl kutlamasıyla birlikte "İnsanlığa çağrı" başlıklı bir metin gönderdi. Kısaltarak yayınlayabiliyorum:

* "1789 Fransız İhtilali ile kazanılmış olan insan hakları, demokrasi, milliyetçilik, işçi hakları,  liberalizm, adalet, eşitlik gibi tüm değerler, insanlığı hiçbir şekilde tehdit etmeyecek bir virüs salgının kullanıldığı global şirketler operasyonu ile elimizden alınmak isteniyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
"Darbeyi sadece FETÖ mü yaptı?" 04 Şubat 2021 | 3.094 Okunma Demir alma günü gelmişse iktidardan! 03 Şubat 2021 | 1.559 Okunma Yangın topu ve antikor bombası! 02 Şubat 2021 | 3.092 Okunma Bu bir Kenan Evren modelidir! 01 Şubat 2021 | 879 Okunma Sadece Türk-İslâm Dünyası mı aşılanıyor? 30 Ocak 2021 | 881 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar