19 Mayıs'ta İstanbul için Yunan kurgusu!

Tayyip Erdoğan, AKP'lilere "Ekrem İmamoğlu'nu, adıyla değil 'CHP adayı' diye anın" talimatı vermişti ya, "Yunan medyası" diye bir İnternet sitesini kaynak gösteren AKP'li Esenler Belediye Başkanı, hâlâ "Bu arkadaş" diyor, "CHP adayı" diyor ama Ekrem İmamoğlu demiyor!

İlginç değil mi? AKP'li başkan, İstanbul'u "bir Yunanlı" kazanmışsa neden üzülüyor?   İstanbul'da seçimi bir Türk'ün kazanması gerektiğini mi düşünüyor? Öyleyse Binali Bey'in de etnik kökenini soruşturmuş mu?

Öyle ya, Türkiye Türklerin ise tabii ki Türkler tarafından yönetilmelidir. İstanbul da Türkler tarafından yönetilmelidir. O halde, bu belediye başkanı, Tayyip Bey'in etnik kökeni üzerinde de biraz durmak zorunda değil mi?

Anlaşılıyor ki konu, doğrudan Trabzon ile ilgili değildir! İstanbul seçimleriyle ilgili bir istihbarat operasyonudur bu. Çok belli... Maksat oyların yönünü değiştirmektir...

***

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
"Darbeyi sadece FETÖ mü yaptı?" 04 Şubat 2021 | 3.092 Okunma Demir alma günü gelmişse iktidardan! 03 Şubat 2021 | 1.556 Okunma Yangın topu ve antikor bombası! 02 Şubat 2021 | 3.088 Okunma Bu bir Kenan Evren modelidir! 01 Şubat 2021 | 878 Okunma Sadece Türk-İslâm Dünyası mı aşılanıyor? 30 Ocak 2021 | 880 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar