Yaşarken küçülmek, ölürken büyümek

Levent, Afet Yolal Camii’nin avlusunda dün buluşan binlerce insan, bayrağa sarılı tabutun çevresinde hiç konuşmadan, sessizce ama büyük bir hüznü neredeyse ete-kemiğe büründürerek bekliyordu. 

Ortak ruh halini, cenaze için mükemmel bir helallik konuşması yapan ilahiyatçı yazar Ömer Döngeloğlu’nun, “Cenazelerde esas olarak katılanların merhuma helalliği istenir ama bu cenazede burada bulunanların merhuma özür ve ondan alacakları bir helalliğe ihtiyacı var” sözleri çok iyi anlatıyordu. 

Türk Deniz Kuvvetleri’nin yetiştirdiği mümtaz ve vatansever subay, (E) Tümamiral Soner Polat için düzenlenen cenaze töreninde yer alanlar, aslında, yüreği vatanı için atan, günü geldiğinde bu topraklar için esir düşmeyi de Kuvvayı Milliye mücadelesinin yeni bir cephesi olarak gören bir subaya zamanında tam olarak sahip çıkamamanın burukluğunu, hatta ruh ezikliğini yaşıyorlardı.

 

Balyoz ihanetinin getirdiği ağır yük
Serdar Okan Kırçiçek, Cem Aziz Çakmak, Levent Erkek, Mehmet Fatih İlğar, Turgay Erdağ, FETÖ’nün Türk Deniz Kuvvetleri’nin bitirme kumpası Balyoz’un sanıklarıydı. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Yunan'ı ezdirmez, İsrail'i tehdit ettirmezler… 14 Eylül 2020 | 1.217 Okunma “Vekil devletler” çağında biz gidersek, İsrail de gider… 10 Eylül 2020 | 2.558 Okunma Bunun için “Yeniden Kuvvayı Milliye Ruhu” diyoruz… 07 Eylül 2020 | 2.597 Okunma S-400'leri derhal aktive edin, bunu da duyurun!.. 03 Eylül 2020 | 3.428 Okunma Bugün Trablus'ta en kritik gün… 31 Ağustos 2020 | 3.685 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar