Top artık Putin’in ceza sahasında…

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) ve Milli Suriye Ordusu’nun,(MSO) Barış Pınar’ı harekatında sergilediği olağanüstü başarı yalnız Ortadoğu’da değil, küresel zeminde yeni bir dönemin...

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) ve Milli Suriye Ordusu’nun,(MSO) Barış Pınar’ı harekatında sergilediği olağanüstü başarı yalnız Ortadoğu’da değil, küresel zeminde yeni bir dönemin başlamasına, yeni bir paradigmanın doğmasına neden oldu. 

Emperyalist/hegemonik başkentlerin (yalnız Washington değil, bölgeyle ilgili tamamı) Türkiye’ye planlı bir şekilde “gel gel” yaptıklarını, bu yolla tepeden tırnağa silahlandırılmış terör örgütü aracılığıyla uzun sürecek ve zamanla bataklığa dönüşecek bir askeri serüvene kapı araladıklarını, harekatın 7’nci gününde anladık.

TSK-MSO’nun ulaşılması haftalar sürmesi ve hayli kanlı olması beklenen hedeflere 6 gün içinde varması, tüm başkentlerde deprem oluşturdu. 

Konu, aslında Amerika Birleşik Devletleri&rs

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Yunan'ı ezdirmez, İsrail'i tehdit ettirmezler… 14 Eylül 2020 | 1.220 Okunma “Vekil devletler” çağında biz gidersek, İsrail de gider… 10 Eylül 2020 | 2.558 Okunma Bunun için “Yeniden Kuvvayı Milliye Ruhu” diyoruz… 07 Eylül 2020 | 2.597 Okunma S-400'leri derhal aktive edin, bunu da duyurun!.. 03 Eylül 2020 | 3.428 Okunma Bugün Trablus'ta en kritik gün… 31 Ağustos 2020 | 3.685 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar