İyi de, neden bu kadar paniktesiniz?

Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nda verilen iftar yemeğinde suntadan yapılmış o büyük masa üzerinden “israf” propagandası yaptınız ya, pes!.. Sanıyorum, dile getirdiğiniz rakamlarla, siz, bu...

Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nda verilen iftar yemeğinde suntadan yapılmış o büyük masa üzerinden “israf” propagandası yaptınız ya, pes!.. Sanıyorum, dile getirdiğiniz rakamlarla, siz, bu milleti hala “bidon kafa” olarak görmeyi sürdürüyorsunuz. Masa büyük, çevresi kalabalık ama o masanın ortalama maliyetini bizim mahalledeki servis elemanları ayağına çabuk dürüm dönerciye sorsanız size üç aşağı-beş yukarı söylerdi. 

Merak etmeyin, o çocuklar Prof. Dr. Ersin Kalaycıoğlu’nun sözünü ettiği (seçmenin yüzde 52’sinden söz ediyor) “yanlış seçim yapmış” seçmenlerden değiller. Babalarından gelen “ülkücü” bir damarları var, onlar da benimle birlikte atılan manşetlere güldüler.

Ama söylenen her yalanın, izlenen “çamuru atalım izi kalır” stratejisinin gizleyemediği bir gerçek var: Paniktesiniz!..

Yaptığınızın altında eziliyorsunuz

1- HDP’yi “siyasi koçbaşı” olarak kullanmanın memlekete getirdiği ağır yükü gördünüz, geri dönemiyorsunuz. Hayır, HDP’nin Meclis’teki varlığının siyasi meşruiyetini asla tartışmam, onlar, “Yeni Türkiye’nin demokrasisinin” kendilerine açtığı kulvarda oylarını alıp geldiler. Ama Kandil silah bırakmıyor, aksine, Amerika ile ittifak halinde Suriye’deki kolu sınırın öte yakasında siyasi/askeri yayılmasını sürdürüyor. Ya, dün, Barzani ve Talabani için attığınız “aşiret reisleri” manşetleri yalandı ya da bugün siyasi çıkarlarınız için her şeyi görmezden geliyorsunuz. Bence ikisi de doğru. Eski manşetleri, vesayetin asker kanadının emriyle yazardınız, bugünkü yazıları da aynı vesayetin gerçek gücü büyük sermaye grupları ve dış müttefiklerinin talebiyle yazıyorsunuz.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Yunan'ı ezdirmez, İsrail'i tehdit ettirmezler… 14 Eylül 2020 | 1.217 Okunma “Vekil devletler” çağında biz gidersek, İsrail de gider… 10 Eylül 2020 | 2.558 Okunma Bunun için “Yeniden Kuvvayı Milliye Ruhu” diyoruz… 07 Eylül 2020 | 2.597 Okunma S-400'leri derhal aktive edin, bunu da duyurun!.. 03 Eylül 2020 | 3.428 Okunma Bugün Trablus'ta en kritik gün… 31 Ağustos 2020 | 3.685 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar