Hıristiyan iç savaşı başladı bile…

Müslüman coğrafyayı Sünni-Şii ekseninde kana boğan küresel saldırı odaklarının benzer anaforla karşılaşmış olması ancak, “ilahi adaletin tecellisi” olarak değerlendirilebilir. Stratejisini...

Müslüman coğrafyayı Sünni-Şii ekseninde kana boğan küresel saldırı odaklarının benzer anaforla karşılaşmış olması ancak, “ilahi adaletin tecellisi” olarak değerlendirilebilir. Stratejisini Yahudi-Hıristiyan gelenekleri saldırganlaştırarak İslam’ı süpürmek üzerine oturtanların, adım adım çatışmaya doğru ilerlediğini görüyoruz. 

Trump-Pence ikilisinin Türkiye’de tutuklu, rahipten başka her şeye benzeyen bir sözde din adamını Müslüman Türkiye’ye karşı kullanarak “Haçlı savaşçısı” olma gayretinin Avrupa’dan dönmesi tarihi önemdedir. 

Oval ofise oturduğu günden bu yana Avrupalıları aşağılayan bir Amerikan başkanına duyulan nefret devrededir ama Vatikan’daki Papa’yı unutursak, analizin bir kesimi yarım kalmış olur. 

  

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Yunan'ı ezdirmez, İsrail'i tehdit ettirmezler… 14 Eylül 2020 | 1.217 Okunma “Vekil devletler” çağında biz gidersek, İsrail de gider… 10 Eylül 2020 | 2.558 Okunma Bunun için “Yeniden Kuvvayı Milliye Ruhu” diyoruz… 07 Eylül 2020 | 2.597 Okunma S-400'leri derhal aktive edin, bunu da duyurun!.. 03 Eylül 2020 | 3.428 Okunma Bugün Trablus'ta en kritik gün… 31 Ağustos 2020 | 3.685 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar