Hakan Fidan’ı öldürmek… Adelson… Namazi…

''Süleymani, İran'ın bölgesel hegemonya arzusu için bir kampanya yürütürken; Fidan, Türkiye'yi tarihsel bir imparatorluk olarak restore etmeyi amaçlayan Neo-Osmanlı ideolojisinin ayrılmaz bir parçası...”

''Şimdi Kasım Süleymani yerin üç arşın altında yattığına göre, onun ikizi olan Türk İstihbarat Servisi Başkanı Hakan Fidan'ın komplolarına odaklanma zamanı geldi''

Bu satırlar, İsrail’de yayınlanan Makor Rishon gazetesinde Pazit Rabin imzasıyla yer alan “Sultan ve Süleymani: Tasfiye Edilen General İçin İlham Kaynağı” başlıklı yazıdan.,.

İsrail aşırı sağının yayın organı, parmağının arkasına saklanmadan ve hiçbir soru işaretini gölgede bırakmadan Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) Başkanı Hakan Fidan’ı ölümle tehdit ediyor. Fidan’ın, İranlı Süleymani gibi ortadan kaldırılabileceğini ifade ediyor.

Aslında bunu, 1 Dolarlık askerlerini devreye sokarak 15 Temmuz’da denediler, ülkenin Gazi

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Yunan'ı ezdirmez, İsrail'i tehdit ettirmezler… 14 Eylül 2020 | 1.217 Okunma “Vekil devletler” çağında biz gidersek, İsrail de gider… 10 Eylül 2020 | 2.558 Okunma Bunun için “Yeniden Kuvvayı Milliye Ruhu” diyoruz… 07 Eylül 2020 | 2.597 Okunma S-400'leri derhal aktive edin, bunu da duyurun!.. 03 Eylül 2020 | 3.428 Okunma Bugün Trablus'ta en kritik gün… 31 Ağustos 2020 | 3.685 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar