Devlet, “şaibe” üzerinde yaşayamaz, kaybederiz!..

Önce, yine son sözü baştan söyleyelim, konu üzerinde anlaşalım, sonra lafa devam ederiz: Haine merhamet, millete ihanettir!.. Acırsanız, acınacak hale gelirsiniz. Kararlı mücadele yerine bugün sivil bürokrasinin...

Önce, yine son sözü baştan söyleyelim, konu üzerinde anlaşalım, sonra lafa devam ederiz: Haine merhamet, millete ihanettir!..

Acırsanız, acınacak hale gelirsiniz.

Kararlı mücadele yerine bugün sivil bürokrasinin tepe noktalarında gördüğümüz, bir gün devran dönerse” eyyamcılığının sonunun felaket olduğunu yüce Rabbim size gösterir.

“Ya olacağız, ya öleceğiz”dedik ya, bu siyasi fantezi  laf değildir, gerçektir, çünkü emperyalizm, FETÖ ve PKK’yı gözümüzün içine bakarak, açıkça, koruyor, kolluyor, hatta yüzüne hain bir tebessüm yerleştirmiş. “yetiştirdiği çocukların” bir kez daha milli varlığa karşı manevralarını izliyor.

Siz de burada, ü

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Yunan'ı ezdirmez, İsrail'i tehdit ettirmezler… 14 Eylül 2020 | 1.216 Okunma “Vekil devletler” çağında biz gidersek, İsrail de gider… 10 Eylül 2020 | 2.558 Okunma Bunun için “Yeniden Kuvvayı Milliye Ruhu” diyoruz… 07 Eylül 2020 | 2.597 Okunma S-400'leri derhal aktive edin, bunu da duyurun!.. 03 Eylül 2020 | 3.428 Okunma Bugün Trablus'ta en kritik gün… 31 Ağustos 2020 | 3.684 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar