Süratle normalleşmemiz lazım

Savaş çığlıkları atmanın Türkiye’ye yararı olduğunu mu zannediyorsunuz? Bırakın sırtında yumurta küfesi olmayı, elinde bir tane bile yumurta taşımayanların bir anda siyasi ve askeri deha haline...

Savaş çığlıkları atmanın Türkiye’ye yararı olduğunu mu zannediyorsunuz? Bırakın sırtında yumurta küfesi olmayı, elinde bir tane bile yumurta taşımayanların bir anda siyasi ve askeri deha haline geldiklerini mi düşünüyorsunuz? 

Evet Türkiye üzerine oyunlar var. Evet sıkıştırılmaya çalışılıyor. Ama bu oyunları kırmanın, bu sıkıştırmadan sıyrılmanın yolu “Savaş çıkacak” naraları atmak değil. Çünkü açıkça görülüyor ki “Şuyuu vukuundan beter” bir duruma sokulmak isteniyoruz.

Belki de aslında bizi bu duruma sokmak isteyenlerin oyununa geliyoruz. Sürekli gerginlik yaşayan, kendi içinde parçalara ayrılmış, ekonomisi üzerinde baskı olan bir ülke haline getirilmek isteniyor olmayalım? Aslında sürekli bu durumda kalmak, sürekli savunma pozisyonu aldırılmak isteniyoruz da farkında olmadan bu girdabın içine atlıyoruz gibi geliyor. Tüm siyasi odakların, yorumcuların ve dahi gazetecilerin el birliği ile Türkiye’ye giydirilmek istenen bu dar ayakkabıların fena halde ayağımızı vuracağını görmesi gerekiyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Sahte iltica 09 Nisan 2018 | 671 Okunma Sadece bilet parası yetmez 03 Nisan 2018 | 581 Okunma Ülke batsın ki bana yer açılsın 02 Nisan 2018 | 465 Okunma Türkiye kadar taş düşsün başınıza 26 Mart 2018 | 340 Okunma Milliyet ikinci kez Hürriyet'i alıyor 23 Mart 2018 | 1.036 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar