Kral mıntıka temizliği yapıyor

Suudi Arabistan’da yeni Kral, Veliaht Prens oğlu için mıntıka temizliği yapıyor. İleride, oğlunun olası karşısına çıkacak tüm güç odaklarını, ayağına batacak dikenleri birer birer...

Suudi Arabistan’da yeni Kral, Veliaht Prens oğlu için mıntıka temizliği yapıyor. İleride, oğlunun olası karşısına çıkacak tüm güç odaklarını, ayağına batacak dikenleri birer birer yolun üzerinde çekiyor.

Suudiler büyük bir değişim içinde. Bunun temel sebebi daha önce açıklandığı gibi “Ilımlı” bir İslam yorumuna geçilmesi mi tam olarak emin olamıyorum. Ama kesin olan bir şey var, o da artık “Hoca değişti, tedrisat değişti.”

Suudi Arabistan’da bir gece içinde on bir prens, dört bakan ve onlarca eski bakan yolsuzluk gerekçesi ile tutuklandı. Mal varlıklarına, banka hesaplarına el koyulacak. Eski kralın oğlu olan Ulusal Muhafızlar Bakanı ve Deniz Kuvvetleri Komutanı da görevden alındı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Sahte iltica 09 Nisan 2018 | 675 Okunma Sadece bilet parası yetmez 03 Nisan 2018 | 583 Okunma Ülke batsın ki bana yer açılsın 02 Nisan 2018 | 466 Okunma Türkiye kadar taş düşsün başınıza 26 Mart 2018 | 341 Okunma Milliyet ikinci kez Hürriyet'i alıyor 23 Mart 2018 | 1.036 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar