Fatih Terim'i eleştirmeyene kız vermiyorlar

Fatih Terim’e niye kızıyorsunuz ki? Kebapçı bastığı için mi? O zaman haklısınız. Milli takım umduğunuz kadar başarılı olmadığı için mi? Yine haklısınız....

Fatih Terim’e niye kızıyorsunuz ki? Kebapçı bastığı için mi? O zaman haklısınız. Milli takım umduğunuz kadar başarılı olmadığı için mi? Yine haklısınız. Kişiliğinde narsisist özellikler gösterdiğini mi düşünüyorsunuz? Büyük ihtimalle haklısınız. Ama imzaladığı sözleşmede yazan parayı alacağı için kızamazsınız. Çünkü bu konuda onu eleştirebilmeniz için öncelikle elinizi vicdanınıza koyup “Ben olsam bu parayı almazdım” demeniz gerekiyor. Öyle bir adam da ben henüz tanımadım.

Durum şu: Fatih Terim Milli Takım’ın başından ayrıldı. Daha doğrusu onun için üretilmiş bir makam olan Türkiye Futbol Direktörlüğü’nden. Sonra ortaya çıktı ki, Terim 15 veya 20 milyon lira tazminat alacak. Para müthiş.

Millet ayağa kalktı. “Nasıl alır” diye. Fatih Terim de baktı ki iş kötüye gidiyor, ilk açıklamasından yani “Ben ayrıldım” demekten vaz geçti, “Beni kovdular” demeye getirdi. Yani parayı tercih etti. Bütün bu hengamede eleştirilecekse bu tavrı eleştirilmelidir. Ama Fatih Hoca’nın bilinen kişilik özellikleri bunun mümkün olduğunu söylüyor. Büyük ihtimalle başlangıçta kovulmayı gururuna yediremedi. Sonra gerçeklerle karşılaştı. Gururunu bir kenara koydu.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Sahte iltica 09 Nisan 2018 | 675 Okunma Sadece bilet parası yetmez 03 Nisan 2018 | 583 Okunma Ülke batsın ki bana yer açılsın 02 Nisan 2018 | 466 Okunma Türkiye kadar taş düşsün başınıza 26 Mart 2018 | 341 Okunma Milliyet ikinci kez Hürriyet'i alıyor 23 Mart 2018 | 1.036 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar